Facebook Pixel Άρης - Παναθηναϊκός: Αυτούς θέλει ο Άρης από Ελλάδα - "Μάχη" με τον Παναθηναϊκό για τον...
| 2019-05-19 20:57:00

Αυτούς θέλει ο Άρης από Ελλάδα - "Μάχη" με τον Παναθηναϊκό για τον...

Sportdog Team
Αυτούς θέλει ο Άρης από Ελλάδα - "Μάχη" με τον Παναθηναϊκό για τον...

Η… ελληνική λίστα των «κιτρινόμαυρων»!

Άρης - Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό πλάνο του Αρη έχει μπει σε εφαρμογή εδώ και καιρό. Οι κιτρινόμαυροι, ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες κινούνται δυναμικά προς την κατεύθυνση των πρώτων συμφωνιών, που θα αρχίσουν να διαμορφώνουν και τον “χάρτη” της επόμενης σεζόν.

Μπορεί να έχουν ως βάση τους τη διεθνή αγορά, υπάρχουν ωστόσο και ποδοσφαιριστές από την ελληνική αγορά οι οποίοι έχουν τσεκαριστεί και για τους οποίους υπάρχει θετική γνώμη. Τόσο από τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Ντίνο Διαμαντόπουλο, όσο βέβαια και από τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος προφανώς θέλει στο ρόστερ του να υπάρχει και το ελληνικό στοιχείο. Ποδοσφαιριστές δηλαδή που γνωρίζουν το Πρωτάθλημα.

Στην ελληνική λίστα συμπεριλαμβάνονται συγκεκριμένα ονόματα. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις του Φακούντο Μπερτόλιο, του Κοσμά Τσιλιανίδη, του Μπρούνο και του Χρήστου Θεοδωράκη. Ας πάρουμε όμως τις περιπτώσεις με τη σειρά. Το συμβόλαιο του Μπερτόλιο με τη Λαμία ολοκληρώνεται τυπικά στις 30/6 και για τον Αργεντινό ήδη έχει γίνει “κρούση” στον Αρη. Το κλίμα δεν είναι αρνητικό, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει ο Τόνσο, θα ανανεώσει ο Μαρτίνες, θεωρείται… περιττή κίνηση. Για τον Μπρούνο τα δεδομένα είναι γνωστά. Οσο ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι ο Βραζιλιάνος, άλλο τόσο μεγάλο βαθμό δυσκολίας έχει. Ο 24χρονος ανήκει στην αυστριακή LASK, η οποία αξιώνει ένα ποσό της τάξεως περίπου των 300 χιλιάδων ευρώ ως ρήτρα αποδέσμευσης, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα στο “παιχνίδι” έχει μπει ο Ολυμπιακός.

Απίθανη θεωρείται η παραμονή του Κοσμά Τσιλιανίδη στον Αστέρα Τρίπολης. Για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή έχει (καλή) άποψη ο Σάββας Παντελίδης και σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει μία πρώτη κρούση στην πλευρά του 25χρονου. Στο “κόλπο” όμως φαίνεται να βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, που επίσης εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο παίκτης ξέρει οτι στον Αρη θεωρητικά δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, σε αντίθεση με τους πράσινους που τον υπολογίζουν για παίκτη βασικού κορμού. Είναι πολύ πιθανό πάντως οι κιτρινόμαυροι να κάνουν… κίνηση. Τέλος, στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Χάρη Θεοδωράκη. Πρόκειται τον 23χρονος τερματοφύλακα του Ατρομήτου (μένει ελεύθερος) κι αν γίνει κίνηση θα είναι περισσότερο στη λογική οτι είναι νεαρός, εξελίξιμος και με προοπτικές.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags