Facebook Pixel Πλατανιάς – ΟΦΗ: 0-0 - Η άνοδος θα κριθεί στο «Γεντί Κουλέ»!
| 2019-05-19 23:24:00

Ανοι-χ-τοί λογαριασμοί για Πλατανιά και ΟΦΗ – Η άνοδος θα κριθεί στο «Γεντί Κουλέ»!

Sportdog Team
Ανοι-χ-τοί λογαριασμοί για Πλατανιά και ΟΦΗ – Η άνοδος θα κριθεί στο «Γεντί Κουλέ»!

Ισόπαλοι χωρίς σκορ των δύο ομάδων για τα μπαράζ.

Πλατανιάς – ΟΦΗ: Χωρίς σκορ (0-0) έληξε η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΟΦΗ για τα μπαράζ της Σούπερ Λιγκ, όπου θα κριθεί η μία θέση στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Οι δύο ομάδες παρά την αγωνιστική τους απραξία, προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, είχαν φάσεις και μάλιστα και από ένα δοκάρι, ωστόσο το γκολ δεν ήρθε και έτσι οι πιθανότητες παραμένουν μοιρασμένες.

Όλα πλέον θα κριθούν στη ρεβάνς στο «Γεντί Κουλέ», το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο την Τετάρτη.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πλατανιάς μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πίεσε ψηλά τον ΟΦΗ ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δύο πρώτες καλές στιγμές με τον Ναμπί στο 23' να σουτάρει λίγο άουτ έξω από την περιοχή και έξι λεπτά μετά, τον Φερέιρα να κάνει εντυπωσιακή προσπάθεια και να σουτάρει μέσα από την περιοχή για να διώξει ο Γκοτ.

Στο 31ο λεπτό ο Πλατανιάς ισοφάρισε τις ευκαιρίες με τον Νιλί να κάνει δυνατό σουτ στην κίνηση αλλά ο Σωτηρίου είχε απάντηση με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Οι εκατέρωθεν ευκαιρίες συνεχίστηκαν και στην επανάληψη. Η πρώτη εξ΄ αυτών ήρθε στο 62' όταν ο Γιακουμάκης μπήκε μέσα στη φάση και έκανε το πλασέ αλλά ο Γκοτ έδιωξε. Ο Πλατανιάς απάντησε στο 70' με μια τεράστια ευκαιρία: Ο Καραγκούνης έκανε δυνατό σουτ μετά από κόντρες με τον Σωτηρίου να πέφτει και να βρίσκει τη μπάλα με τα δάχτυλα, να της αλλάζει πορεία και αυτή να καταλήγει στο δοκάρι.

Στο 76΄ το Πλασέ του Παπάζογλου μετά από κόρνερ του Ντίνα έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Σάαντο. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία του αγώνα με τις δυο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την άνοδο στον επαναληπτικό αγώνα του Ηρακλείου.

Συνθέσεις: 

Πλατανιάς (3-5-2): Γκοτ, Ποζατζίδης (87’ Παπουτσογιαννόπουλος), Κόρτσταμ, Τσαμούρης (90’+2’ Πουρζιτίδης), Ουές, Παπανικολάου, Μποσέτι, Σαάντο, Νίλι, Μπιανκόνι, Λουκίνας (65’ Καραγκούνης). 

ΟΦΗ (4-2-3-1): Σωτηρίου, Μπράουν, Παπάζογλου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Βαζ (75’ Ντίνας), Ναμπί (75’ Νάστος), Φερέιρα (57’ Γιακουμάκης), Σασί. 

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags