Facebook Pixel Χοσέ Κάνιας: 'Δεν με ενδιαφέρει αν θα παίξω στην Ελλάδα ή στην Ισπανία"
| 2019-05-20 22:24:00

Μήνυμα αποχώρησης από βασικό του ΠΑΟΚ; - "Δεν με ενδιαφέρει αν θα μείνω στην Ελλάδα..."

Sportdog Team
Μήνυμα αποχώρησης από βασικό του ΠΑΟΚ; - "Δεν με ενδιαφέρει αν θα μείνω στην Ελλάδα..."

Εξελίξεις με παίκτη-κλειδί του Δικεφάλου.

Χοσέ Κάνιας: Ο άσος του ΠΑΟΚ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» και έκανε αναδρομή στην πορεία του στον ΠΑΟΚ, μιλώντας για το πόσο ευτυχισμένος είναι για τους τέσσερις τίτλους που έχει κερδίσει με τον Δικέφαλο.

Παράλληλα, ο Ισπανός αναφέρθηκε στο ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του, τονίζοντας ότι περιμένει από τον ΠΑΟΚ για να δει εάν υπάρχει διάθεσης ανανέωσης, ενώ υποστήριξε πως δεν τον πειράζει το αν θα μείνει στην Ελλάδα ή θα επιστρέψει στην Ισπανία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Καταφέραμε πολλά στον ΠΑΟΚ, σε 3 χρόνια πήρα 4 τίτλους, φτιάξαμε μια απίστευτη ομάδα, είμαι πολύ ευτυχισμένος που καταφέραμε να φτάσουμε τρεις φορές στον τελικό και να κερδίσουμε την ΑΕΚ ισάριθμες φορές.

Εκεί δείξαμε την αξία μας, χρειάζεται και τύχη αλλά εμείς ήμασταν πολύ δεμένοι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για ό,τι έχω πετύχει στον ΠΑΟΚ στα τρία χρόνια. Αποδείξαμε πως ήμασταν καλύτερη ομάδα κατακτώντας αήττητοι το πρωτάθλημα, πέρασα τρία απολαυστικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη».

Για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα κάνω, περιμένω τον ΠΑΟΚ να δω αν έχει διάθεση να με ανανεώσει. Δεν με ενδιαφέρει αν θα παίξω στην Ελλάδα ή στην Ισπανία, ψάχνω κάτι που θα μου δώσει κίνητρο. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να κάνω διακοπές και να χαλαρώσω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags