Facebook Pixel Ατακάρες Λάζαρ: «Αυτός είναι ο καλύτερος του ΠΑΟΚ»
| 2019-05-20 23:25:00

Ατακάρες Λάζαρ: «Αυτός είναι ο καλύτερος του ΠΑΟΚ - Μου άρεσε και ο...»

Sportdog Team
Ατακάρες Λάζαρ: «Αυτός είναι ο καλύτερος του ΠΑΟΚ - Μου άρεσε και ο...»

Δεν ξεχνάει την παλιά του ομάδα ο Ρουμάνος.

Δηλώσεις στον Metropolis 95,5 έκανε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος ξεχώρισε τους Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, αλλά και τους Πέλκα, Γλύκο από την φετινή ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη δήλωσή του πως ζήλεψε τον ΠΑΟΚ για το νταμπλ είπε: «Ήθελα να πάρω κι εγώ το Πρωτάθλημα όταν έπαιξα στον ΠΑΟΚ, γι’ αυτό έκανα αυτή τη δήλωση. Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, προφανώς τώρα έχει ισχυροποιηθεί πολύ περισσότερο. Χαίρομαι για την ομάδα και κυρίως για τον κόσμο, τον οποίο αγαπώ, ο οποίος το πανηγύρισε πραγματικά πολύ έντονα».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ φέτος είχε πολύ καλούς παίκτες και ο Λουτσέσκου πέτυχε αυτό που ήθελε να πετύχει και με την Εθνική Ρουμανίας. Πέτυχε να περάσει το στυλ του. Είχε την υποστήριξη από τον κόσμο, από τη διοίκηση και έχοντας καλούς παίκτες το πέτυχε».

Για τη φιλοσοφία του Λουτσέσκου: «Ο Λουτσέσκου αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το ποδόσφαιρο και στον ΠΑΟΚ όλες τις προϋποθέσεις για να το κάνει. Συνεργάστηκα μαζί του στην Εθνική Ρουμανίας και τη Ραπίντ Βουκουρεστίου τη χρονιά που πήρε το Κύπελλο. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής που δίνει κίνητρο στους παίκτες του. Χαίρομαι που πέτυχε όλα αυτά τα πράγματα με τον ΠΑΟΚ».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον φετινό ΠΑΟΚ: «Σίγουρα ο Βιεϊρίνια, είναι ο καλύτερος. Μου άρεσε, επίσης, ο Σάκχοφ. Χαίρομαι πολύ, επίσης, για παίκτες που ήμασταν μαζί στον ΠΑΟΚ όπως ο Πέλκας και ο Γλύκος».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να παίξει στους ομίλους του Champions League: «Πάντα στον ΠΑΟΚ υπήρχε αυτός ο στόχος. Κι εγώ όταν ήμουν στην ομάδα παίξαμε σε όμιλο Europa League. Σίγουρα μπορεί να τα καταφέρει και να παίξει στους ομίλους του Champions League».

Κλείνοντας, έστειλε μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Είμαι ΠΑΟΚ, πάντα ο ΠΑΟΚ θα είναι η ομάδα μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags