Facebook Pixel Καγιούλης για Κάτσε και Βαρέλα
| 2019-05-21 14:12:00

«Δύσκολο να παίξει στον ΠΑΟΚ ο Κάτσε, θα πωληθεί - Δεν θα βρει άλλη τέτοια πρόταση ο Βαρέλα»!

Sportdog Team
«Δύσκολο να παίξει στον ΠΑΟΚ ο Κάτσε, θα πωληθεί - Δεν θα βρει άλλη τέτοια πρόταση ο Βαρέλα»!

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις για Κάτσε και Βαρέλα;

Συνέντευξη στο Metropolis 95,5 έδωσε ο ατζέντης του Έργκους Κάτσε, Νίκος Καγιούλης και τόνισε ότι ο πελάτης του δεν θα βρει χρόνο στον ΠΑΟΚ και θα πωληθεί, ενώ σημείωσε ότι η πρόταση του Δικεφάλου στον Φερνάντο Βαρέλα είναι πολύ καλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόταση ανανέωσης του ΠΑΟΚ στον Βαρέλα: «Είναι μια πολύ καλή πρόταση. Δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Είναι στο χέρι του παίκτη να αποφασίσει. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να βρει στην Ευρώπη αντίστοιχη πρόταση. Δεν ξέρω για Κίνα, Αμερική κλπ. Είναι χώρες εκτός συναγωνισμού αυτές».

Για το μέλλον του Κάτσε: «Αυτή τη στιγμή είναι στην εθνική του ομάδα. Στα τέλη Ιουνίου τελειώνει ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό και επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020. Τη δεδομένη στιγμή είναι δύσκολο να μπορέσει να παίξει. Έχει την ποιότητα, όμως, λείπει ενάμιση χρόνο, ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει ένα καλό σύνολο και με κάποιες προσθήκες θα ανέβει κι άλλο επίπεδο. Η ποιότητα του Κάτσε είναι αναμφισβήτητη, όμως, λόγω διαφόρων παραγόντων δεν κατάφερε να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Έτσι όπως ήρθαν οι καταστάσεις μάλλον θα πωληθεί σε άλλη ομάδα».

Για τον Ηρακλή και τον Παπαθανασάκη: «Παρακολουθώ τον Ηρακλή. Είναι δύσκολη η συνέχεια. Θα έχει μεγάλο πρόβλημα, κυρίως οικονομικό στη νέα Football League. Έχω να μιλήσω τουλάχιστον ενάμιση χρόνο με τον Παπαθανασάκη, δηλαδή από τότε που έφυγα από τον Ηρακλή».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags