Facebook Pixel Στην λίστα της Βέρντερ ο Φορτούνης
| 2019-05-22 08:49:00

Νέες «σειρήνες» για Φορτούνη στον Ολυμπιακό - Τον έχει στο «στόχαστρο» ομάδα της Bundesliga!

Sportdog Team
Νέες «σειρήνες» για Φορτούνη στον Ολυμπιακό - Τον έχει στο «στόχαστρο» ομάδα της Bundesliga!

Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα για τον Έλληνα άσο.

Στην μεταγραφική λίστα της Βέρντερ Βρέμης φέρεται να βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «MeinWerder».

Η γερμανική ομάδα ψάχνει τον διάδοχο του μέχρι πρότινος αρχηγού, Μαξ Κρουζ, που δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και ο Φορτούνης βρίσκεται αρκετά ψηλά στην σχετική λίστα της.

«Μοιάζει με ανέκδοτο ότι ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ, Φρνακ Μπάουμαν, κάθε χρόνο παίρνει κι έναν αρχηγό! Ο Φορτούνης ταιριάζει με αυτό το σερί! Ο 26χρονος αρχηγός του Ολυμπιακού, με τα 17 γκολ και τις 16 ασίστ σε 43 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και με παλιότερη παρουσία, από το 2011 ως το 2014, σαν ταλέντο, στην Καϊζερσλάουτερν.

Εντυπωσιάζει με την ισορροπία των δυνατοτήτων του. Δημιουργικός, σκόρερ και με τα δύο πόδια και παίκτης της σεζόν στην Ελλάδα. Το ερώτημα είναι αν ο Φορτούνης μπορεί να βγάλει αυτές τις ικανότητες και σε πιο υψηλό επίπεδο. Ο ρυθμός της Bundesliga είναι πάντα πρόκληση. Ο Φορτούνης δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2020 με τον Ολυμπιακό και για αυτόν ενδιαφέρεται η Φενέρ», αναφέρει το δημοσίευμα για τον αρχηγό του Ολυμπιακού.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags