Facebook Pixel «Πρόταση 5 εκατ. ευρώ για Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ, αρνήθηκε η Πόρτο που θέλει 12»!
| 2019-05-22 10:14:00

«Πρόταση 5 εκατ. ευρώ για Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ, αρνήθηκε η Πόρτο που θέλει 12»!

Sportdog Team
«Πρόταση 5 εκατ. ευρώ για Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ, αρνήθηκε η Πόρτο που θέλει 12»!

Τι δήλωσε Πορτογάλος δημοσιογράφος για την υπόθεση του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ο δημοσιογράφος, Μιγκέλ Κορέια, ο οποίος εργάζεται στην εφημερίδα «A Bola» μίλησε στον «ARENA FM 89.4» για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα και την πρόταση του ΠΑΟΚ στην Πόρτο ύψους 5 εκ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Αρχικά τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση 5.000.000 ευρώ στον Ολιβέιρα για το 50% της ιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή. Η Πόρτο είπε όχι, γιατί θέλει να τον πουλήσει με 12.000.000 ευρώ στο 100%. Αν δεν υπάρξει συμφωνία εν τέλει μεταξύ των δυο ομάδων, τότε θα επιστρέψει στην Πόρτο ο παίκτης.

Ο Ολιβέιρα ξέρουμε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ, όμως ο Κονσεϊσάο θέλει παίκτη στη θέση του Ερέρα, ο οποίος θα πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πέρυσι ο Ολιβέιρα ξεκίνησε βασικός στην ομάδα, αλλά δεν συνέχισε τόσο καλά, γι’ αυτό έχασε την θέση του. Ο Κονσεϊσάο πάντως θέλει κι άλλες επιλογές, γιατί φεύγουν πολλοί παίκτες φέτος από την Πόρτο.

Αν ο ΠΑΟΚ δώσει τα χρήματα, τότε ο Ολιβέιρα θα γίνει δικός του. Η Πόρτο πάντως θέλει να πάρει 12 εκ. ευρώ για το 100% του παίκτη. Υπάρχει χρόνος ακόμη καθώς η Πόρτο έχει τελικό Κυπέλλου το Σάββατο. Θέλει να τελειώσει τη χρονιά και μετά θα δει τις μεταγραφές. Την επόμενη εβδομάδα θα μάθουμε περισσότερα για το θέμα».

Για τον Κονσεϊσάο και αν παραμείνει στην Πόρτο του χρόνου: «Ο Κονσεϊσάο έχασε το πρωτάθλημα φέτος, αλλά ο Πρόεδρος της ομάδας είπε ότι θα συνεχίσει στην ομάδα τα επόμενα δυο χρόνια. Ακόμη κι αν χάσει τον τελικό από τη Σπόρτινγκ, νομίζω πως θα συνεχίσει στον πάγκο της Πόρτο. Αν πουλήσει αυτούς τους παίκτες που περιμένει να πουλήσει φέτος, θα πάρει περισσότερα από 150.000.000 ευρώ η ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags