Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Φερνάντο Βαρέλα: "Θα πάρει καλύτερο ο Σαββίδης"
| 2019-05-22 12:09:00

Ξέσπασμα για Βαρέλα: "Παραμυθιάζουν τους οπαδούς - Θα πάρει καλύτερο ο Ιβάν - Δύο χάφαρους"

του Γιώργου Κτενά
Ξέσπασμα για Βαρέλα: "Παραμυθιάζουν τους οπαδούς - Θα πάρει καλύτερο ο Ιβάν - Δύο χάφαρους"

Γνωστός ΠΑΟΚτσής "τα χώνει" στο sportdog. Συνέντευξη-φωτιά!

Την άποψη ότι δεν υπάρχει συναίσθημα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και, πολλές φορές, οι ποδοσφαιριστές παραμυθιάζουν τους οπαδούς με τις κινήσεις που κάνουν στο γήπεδο, εξέφρασε μέσω του sportdog ο Κούλης Αποστολίδης, με αφορμή την αποχώρηση του Φερνάντο Βαρέλα από τον ΠΑΟΚ.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε, ακόμα, στις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν από την ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον σχεδιασμό που θα κάνει ο Δικέφαλος για να διατηρήσει τα πρωτεία στην Ελλάδα και να διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 

"Δύο χαφ επιπέδου"

"Ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει με βάση τους στόχους που έχει η ομάδα. Και οι στόχοι του συλλόγου δεν μπορεί να είναι άλλοι πέρα από το να διατηρηθούν τα πρωτεία στην Ελλάδα και, φυσικά, να πετύχουμε την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε αυτό το διάστημα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, καθώς αποτελεί βασικό θέμα ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση. 

Ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις χωρίς τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές. Βαρέλα και (πιθανότατα) Ολιβέιρα αποτελούν παρελθόν, ενώ οι Μαουρίτσιο και Βιεϊρίνια θα είναι τραυματίες για μεγάλο διάστημα. 

"Από εκεί που είχε υπεροπλία στα χαφ ο Δικέφαλος, ειδικότερα στα 8άρια, τώρα έχει έλλειψη. Θεωρώ ότι η ομάδα χρειάζεται να αποκτήσει δύο πολύ καλά χαφ, επιπέδου, και κατά τα άλλα μπορεί να αντεπεξέλθει μια χαρά".



"Θα πάρει καλύτερο"

Η άποψή σας για το θέμα του Βαρέλα ποια είναι;

"Πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, ο οποίος πρόσφερε πολλά στον ΠΑΟΚ αλλά πήρε και πολλά. Είναι επαγγελματίας, ας συνεχίσει τον δρόμο του. Θα πάρει άλλον και καλύτερο ο ΠΑΟΚ".

Σας άφησε αρνητική αίσθηση η συμπεριφορά του προς τον ΠΑΟΚ; Γιατί ο Σαββίδης τού πρότεινε ένα εξαιρετικό συμβόλαιο, που δύσκολα μπορεί κάποιος να αρνηθεί. 

"Οι παίκτες είναι επαγγελματίες, σήμερα, δεν είναι όπως ήταν κάποτε στην εποχή μου. Υπάρχει αγορά, προσφορά και ζήτηση. Με βάση αυτά κινούνται σήμερα οι ποδοσφαιριστές. Κι αν καμιά φορά πετυχαίνουν γκολ και τρέχουν προς την εξέδρα των οπαδών και φιλάνε το έμβλημα της ομάδας, παραμυθιάζουν τους οπαδούς. Υπάρχει επαγγελματισμός. Έληξε το συμβόλαιό του, κοίταξε να βρει ένα άλλο μεγάλο συμβόλαιο. Δεν είναι θέμα, λοιπόν, αν τον αγαπάει ο κόσμος ή όχι, το συναισθηματικό κομμάτι έχει πεθάνει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φούντωσαν οι φήμες για Μπεργκ - "Ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα" - Πάει Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags