Facebook Pixel Σοκάρει ηχητικό του Σάλα: «Κανείς δεν νοιάζεται για μένα, αλλά μόνο για τα λεφτά»
| 2019-05-23 10:15:00

Σοκάρει ηχητικό του Σάλα: «Κανείς δεν νοιάζεται για μένα, αλλά μόνο για τα λεφτά» (BINTEO)

Sportdog Team
Σοκάρει ηχητικό του Σάλα: «Κανείς δεν νοιάζεται για μένα, αλλά μόνο για τα λεφτά» (BINTEO)

Συγκλονίζουν όσα είπε ο Αργεντινός λίγες μέρες πριν το μοιραίο...

Καμία διάθεση να μετεγγραφεί στην Κάρντιφ δεν είχε ο αδικοχαμένος Εμιλιάνο Σάλα, όπως ακούγεται από ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσίευσε η γαλλική εφημερίδα "L' Equipe".

Ο Αργεντινός που έχασε την ζωή του όταν συνετρίβη στη Μάγχη το αεροσκάφος που τον μετέφερε από την Νάντη στο Κάρντιφ, ακούγεται να λέει απογοητευμένος, ότι όλοι σκέφτηκαν τα λεφτά και πως κανείς δεν τον ρώτησε το αν ήθελε να πάρει μεταγραφή για την Κάρντιφ.

«Χθες βράδυ, έστειλα ένα μήνυμα στον Μέισα (σ.σ. μάνατζερ του Σάλα) και αυτός με πήρε τηλέφωνο πολλές ώρες αργότερα. Μετά συζητήσαμε και μου είπε ακριβώς ότι χθες βράδυ ο Φρανκ Κιτά (σ.σ. πρόεδρος της Ναντ) του έστειλε ένα μήνυμα για να τον πάρει μετά τηλέφωνο. Μετά, όντως, του τηλεφώνησε και μίλησαν. Και... θέλουν να με πουλήσουν. Μετά ήρθε η πρόταση της Κάρντιφ. 

Διαπραγματεύονται για να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Θέλουν να με διώξουν. Αλήθεια είναι καλό συμβόλαιο, αλλά από αθλητικής άποψης δεν είναι καθόλου ενδιαφέρον για εμένα. 

Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να φύγω. Δεν φοβάμαι να φύγω από εδώ. Πάλεψα σε όλη την καριέρα μου. Το να φύγω και να πάω αλλού να παλέψω δεν μου προκαλεί φόβο, αλλά από την άλλη λέω ότι ο Μέισα θα πρέπει να βρει κάτι καλύτερο για εμένα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. 

Είμαι κουρασμένος με αυτό, δεν είναι κάτι που θέλω. Θα ήθελα να βρω κάτι ενδιαφέρον τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά. Αλλά δεν είναι δυνατόν να γίνουν και τα δύο. 

Δεν θέλω να μιλήσω με τον Κιτά, θέλει να με πουλήσει στην Κάρντιφ και θα πάρει τα λεφτά που θέλει. Δεν με ρώτησε καν. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο από τα λεφτά. 

Κανείς δεν νοιάζεται για εμένα, για όσα νιώθω, για αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσω. Είναι σκληρό, πολύ σκληρό διότι αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει πολύς κόσμος που μπαίνει στη δική μου θέση» λέει, μεταξύ άλλων, ο Σάλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags