Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Οι ατάκες-"μαχαιριές" για το μέλλον του
| 2019-05-23 11:14:00

"Άφωνοι" με Κουρμπέλη - Δεν το έχει ξανακάνει - Απίστευτες "μαχαιριές" - Αυτόν "κάρφωσε" - Φεύγει;

του Νίκου Στεργίου
"Άφωνοι" με Κουρμπέλη - Δεν το έχει ξανακάνει - Απίστευτες "μαχαιριές" - Αυτόν "κάρφωσε" - Φεύγει;

"Άναψε φωτιές" στον ΠΑΟ. Τρομερές ατάκες. Όλα στη φόρα!

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Πολλές φορές χρησιμοποιείται ως κλισέ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι. Η σημερινή μεγάλη συνέντευξη στην "Πράσινη" είναι πραγματικά μια εκ βαθέων εξομολόγηση από έναν άνθρωπο που ελάχιστα καλή σχέση έχει με τα media και οι παρουσίες του μπροστά από ένα μικρόφωνο είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Αξίζει τον κόπο η ανάγνωσή της από έναν ποδοσφαιριστή που προφανώς δεν μασάει τα λόγια του, ούτε ψάχνει ωραιοποιημένες απαντήσεις. Σταχυολογώντας την θα κρατήσουμε δύο μόνο ατάκες του αρχηγού του Τριφυλλιού για την επόμενη μέρα του στον σύλλογο, που προφανώς έχουν τη βαρύτητα και τη σημασία τους. Ο ίδιος μπορεί να δηλώνει πως θέλει να σηκώσει ένα πρωτάθλημα με τους "πράσινους", αλλά όταν ερωτάται για την ανανέωση του συμβολαίου του λέει χαρακτηριστικά:

"Όταν έρθει η στιγμή θα γίνουν οι συζητήσεις, θα δούμε τι έχει στο μυαλό του ο ένας, τι έχει ο άλλος... Θα στο πω σαν να μην είμαι εγώ στη θέση μου. Αν ήμουν η ομάδα και είχα τη δυνατότητα, δεν θα άφηνα έναν παίκτη στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Προσωπικά, αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες θα ήθελα να ανανεώσω".

Αυτό το "κατάλληλες συνθήκες" και το "δεν θα άφηνα έναν παίκτη στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του", μοιάζουν... μαχαιριές. Και συνεχίζει να το πηγαίνει μια κρύο, μια ζέστη, αναφερόμενος στο μέλλον του και στην πιθανότητα να κατατεθεί πρόταση για την πώλησή του: "Είμαι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό, περνάω καλά, έχω τη στήριξη όλων στην ομάδα. Τώρα το τι θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Η ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα, αν έρθει μια πρόταση δεν μπορώ να ξέρω εγώ αν θα μπορέσει η ομάδα να πει όχι, οπότε θα δούμε στη συνέχεια. Εγώ, πάντως, είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ".

Ναι μεν αλλά κοινώς. Μετάφραση: Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θέλει να μείνει, αλλά δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά πως αφενός είναι κάτι που θέλει (ή μπορεί να αντέξει…) και ο Παναθηναϊκός, θέλει να ανανεώσει, αλλά θέλει να το κάνει μόνο με τις κατάλληλες συνθήκες. Το ποιες είναι αυτές, θα φανεί σύντομα.

Άλλωστε, ο ίδιος φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως ήδη έχει υπάρξει καθυστέρηση με το "δεν θα άφηνα έναν παίκτη στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του". Και το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό είναι πως τέτοιοι υπάρχουν αρκετοί στο ρόστερ του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σεισμός" στην Ευρώπη - Πρώην του ΠΑΟ πάει στη Μάντσεστερ - Μεταγραφή εκατομμυρίων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags