Facebook Pixel Ορφανός: «Δεν μπορεί να περιμένει τον Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ»
| 2019-05-23 14:24:00

«Δεν μπορεί να περιμένει τον Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ - Να πάρει καλύτερους από Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ»

Sportdog Team
«Δεν μπορεί να περιμένει τον Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ - Να πάρει καλύτερους από Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ»

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Για τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Βαρέλα μίλησε στο Metropolis 95,5 o παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Κώστας Ορφανός και τόνισε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά δεν πρέπει να περιμένει τον Ίνγκασον, αλλά να πάρει καλύτερο παίκτη και από τον Βαρέλα, αλλά και από τους ήδη υπάρχοντες, Βιεϊρίνια, Μάτος και Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το εάν μπορεί ο Ίνγκασον να αντικαταστήσει τον Βαρέλα: «Όχι. Εάν ήταν ο Ορφανός εκεί, θα φρόντιζε να αντικαταστήσει τον Βαρέλα. Ο Βαρέλα την πρώτη χρονιά δεν ήταν καλός ενώ την δεύτερη και τρίτη χρονιά ήταν ένας στυλοβάτης και μαζί με τον Κρέσπο αποτελούσαν μια συνέχεια σε αυτό που χτίστηκε αυτά τα χρόνια. Πρέπει να πάρουν νέο παίκτη».

Για το εάν πρέπει να περιμένει τον Ίνγκασον: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει κανέναν. Πρέπει πάντα να ψάχνει να βρει καλύτερους παίκτες. Ακόμη και στις θέσεις των Μάτος, Βιερϊνια και Μπίσεσβαρ, οι οποίοι έχουν την ποιότητα και έκριναν πολλά παιχνίδια.

Η ομάδα σε αυτές τις θέσεις θα πρέπει να πάρει τρεις παίκτες καλύτερους από αυτούς που ήδη υπάρχουν. Δηλαδή και στις θέσεις των ποιοτικών παικτών θα πρέπει να έχει ποιοτικότερους παίκτες από αυτούς που έχει ήδη γιατί κάθε χρόνο διεκδικείς κάτι περισσότερο».

Για το εάν πρέπει να βελτιωθεί κάτι: «Το μόνο αρνητικό της περσινής χρονιάς είναι τα τέσσερα γκολ που έφαγε σε δύο παιχνίδια στην Ευρώπη. Αυτό θα πρέπει να γίνει η βάση για να εξελιχθεί και να δυναμώσει».

Για το εάν η επόμενη σεζόν θα είναι πιο δύσκολη: «Πάντα όλοι κυνηγούν τον πρώτο. Το θέμα είναι το πόσο εύκολο είναι να το κάνεις αυτό και πόσο δυνατός είσαι εσύ για να μην τους αφήσεις να το κάνουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags