Facebook Pixel ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: Πώς θα τον φέρει πίσω ο Μελισσανίδης
| 2019-05-24 10:29:00

"Μπλοφάρει" ο Τίγρης - Δεν είναι "τελειωμένος" - Έτσι κάνει το "μπαμ" - Θα... στείλει τους ΑΕΚτζήδες

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Μπλοφάρει" ο Τίγρης - Δεν είναι "τελειωμένος" - Έτσι κάνει το "μπαμ" - Θα... στείλει τους ΑΕΚτζήδες

Τρελή ρελάνς. Πάει για μεγάλο "κόλπο". Τρομερό παρασκήνιο!

ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: Προφανώς, με τον Μανόλο Χιμένεθ "τελειωμένο" (να μην κρυβόμαστε…), το βασικό ζητούμενο πλέον της Ένωσης δεν είναι οι μεταγραφές, αλλά η αναζήτηση και εύρεση νέου προπονητή.

Παρά ταύτα, ακόμη και έτσι, ξεκαθαρίζει το τοπίο ως προς τους αρχικούς στόχους (αν ήταν ποτέ τέτοιοι) της ομάδας. Ο Σέρχιο Αραούχο, παρότι οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν αλλεπάλληλες προσπάθειες (και ας διαψεύδεται) "κάηκε" από τα χείλη του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως και η επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες παίρνει αρνητική τροπή.

Το sportdog, από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η προσπάθεια του Νίκου Λυμπερόπουλου να επαναφέρει τον διεθνή Βόσνιο στόπερ στις τάξεις της ομάδας, ακόμη και όταν άπαντες έκαναν λόγο για συμφωνία με την Άντερλεχτ, είχε κρατήσει αποστάσεις, αναλύοντας τα δεδομένα και από τι θα επηρεάζονταν το happy end (ή όχι) της εν λόγω υπόθεσης.

Πολύ απλά λοιπόν είχαμε πει πως το "κλειδί" ήταν να δεχθεί ο παίκτης να επιστρέψει με τα μισά ουσιαστικά από τα χρήματα που τώρα εισπράττει στην Άντερλεχτ. Η Άντερλεχτ από την πλευρά της είχε φτάσει στο... κατώτατο επίπεδο, να δεχτεί δηλαδή να δανείσει έναν παίκτη που χρυσοπλήρωσε την περασμένη σεζόν στην ομάδα από την οποία τον αγόρασε, ωστόσο επ' ουδενί δεν πήγαινε... πιο κάτω, αποδεχόμενη και να καλύψει μέρος των απολαβών του Βόσνιου.

Η ΑΕΚ δεν ανέβαινε ευρώ στη δική της προσφορά, οπότε μοιραία το "μπαλάκι" έπεφτε στον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του έχοντας εξασφαλισμένα +2,5 εκατ. ευρώ για την επόμενη τριετία, δεν έκανε την παραμικρή υποχώρηση.

Και έτσι φτάσαμε στο (αναμενόμενο για το sportdog) αδιέξοδο, με την Ένωση πλέον να διαρρέει πως αποσύρεται και πως πηγαίνει στην πρώτη της εναλλακτική επιλογή. Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι πώς θα πάει σε αυτήν την επιλογή με τον Μανόλο Χιμένεθ στον "αέρα"; Πώς θα κάνει αυτήν την κίνηση ενώ ψάχνει νέο τεχνικό;

Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως η εν λόγω διαρροή είναι (και) μια κίνηση τακτικής της ΠΑΕ. Γνωρίζει πως η Άντερλεχτ δεν πρόκειται να βρει ομάδα/πρόταση για τον παίκτη, οπότε αξιοποιεί την "απόγνωσή" της και την εν λόγω αδυναμία, "παίζει" με τον χρόνο και περιμένει να… νερώσουν τελείως το κρασί τους οι "μωβέ" προκειμένου να πάρει τον ποδοσφαιριστή με τους όρους που θέλει. Υπομονή λοιπόν γιατί το συγκεκριμένο σίριαλ, τουλάχιστον μέχρι να έρθει ο νέος προπονητής (μπορεί να μη θέλει τον Βόσνιο…), δεν έχει τελειώσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags