Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Απάντηση Μπαρκουάν στις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ για τη Ρουμανία
| 2019-05-24 18:08:00

Επίθεση από πρώην ΠΑΟΚτσή σε Μελισσανίδη: "Τους πονάει ο Λουτσέσκου;"

Sportdog Team
Επίθεση από πρώην ΠΑΟΚτσή σε Μελισσανίδη: "Τους πονάει ο Λουτσέσκου;"

Δήλωση που θα συζητηθεί για τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης.

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Η δήλωση του αφεντικού της ΑΕΚ, που ανέφερε μεταξύ άλλων πως "οι φυλακές στην Ελλάδα είναι γεμάτες Ρουμάνους", προκάλεσε αίσθηση στην πατρίδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Κοσμίν Μπαρκουάν, μίλησε στο Metropolis 95.5 και εξέφρασε την ενόχλησή του για τη δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά "Δεν ξέρω γιατί τα λένε αυτά. Τους πονάει επειδή ο Λουτσέσκου πήρε το πρωτάθλημα;".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις δηλώσεις Μελισσανίδη: "Δεν μου αρέσουν αυτά τα λόγια. Δεν λέγονται αυτά. Υπάρχουν πολλοί Ρουμάνοι παίκτες και προπονητές που έχουν κάνει καλή δουλειά στην Ελλάδα. Ο Ιορντανέσκου, ο οποίος ήταν και προπονητής στην Εθνική Ελλάδας, ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου και άλλοι. Δεν ξέρω γιατί τα λένε αυτά. Τους πονάει επειδή ο Λουτσέσκου πήρε το Πρωτάθλημα;

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο φέτος, ήταν ο καλύτερος από όλους. Πήρε το Πρωτάθλημα επειδή ήταν ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο. Δώσαμε ένα κομμάτι της ζωής μας για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και εγώ μπορώ να πω ότι ο Πάσσαρης είναι σε φυλακή στη Ρουμανία. Τι σημαίνει; Ότι είμαστε όλοι ίδιοι; Ο ΠΑΟΚ δεν έκλεψε το Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ το πήρε επειδή ήταν ο καλύτερος. Γι’ αυτό πήρε το νταμπλ".

Για το αν ο Λουτσέσκου μπορεί να πάρει και τη νέα χρονιά το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ: "Πιστεύω ότι μπορεί. Από τον Δεκέμβριο το πίστευα και έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλές πιθανότητες για φέτος. Και του χρόνου μπορεί να το ξαναπάρει. Με τους παίκτες που έχει και άλλες 5-6 μεταγραφές που είναι απαραίτητες λόγω Ευρώπης σίγουρα θα πάει για να το ξαναπάρει".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags