Facebook Pixel Στο προσκήνιο οι Αραούχο, Μπεργκ και Βινίσιους για τον Ολυμπιακό
| 2019-05-25 10:15:00

"Φωτιές" στον Ολυμπιακό - Δεν... ψήνεται ο Μπεργκ - Ψηλά Βραζιλιάνος - "Πακέτο" Γκαρσία-Αραούχο!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Φωτιές" στον Ολυμπιακό - Δεν... ψήνεται ο Μπεργκ - Ψηλά Βραζιλιάνος - "Πακέτο" Γκαρσία-Αραούχο!

Τέλος με Χασάν. Τρελά λεφτά στη Λας Πάλμας. Πότε σκάει η... καλή;

Παραμονές εκλογών είμαστε, μέσα στο παιχνίδι λοιπόν – αν όχι κανόνας του… - η… παροχολογία. Και όταν αφορά οπαδούς και ποδοσφαιρικές ομάδες, αυτή συνίσταται σε ονόματα!

Πολλά και σήμερα στο ρεπορτάζ Ολυμπιακού, που έτσι κι αλλιώς μετά τη δέσμευση του Βαγγέλη Μαρινάκη για έναρξη ανακοινώσεων από τη Δευτέρα και άφιξη «παιχταράδων», όπως τους χαρακτήρισε, τα ονόματα και τα σενάρια έχουν πάρει φωτιά.

Ειδικά για την θέση του φουνταριστού. Δεδομένη η μη παραμονή του Χασάν (όπως από την πρώτη στιγμή είχατε ενημερωθεί από τον sportdog), δεδομένο το φλερτ με τον Μάρκους Μπεργκ (για την υπόθεση του οποίου επίσης έχετε ενημερωθεί από τον «σκύλο» και επαναλαμβάνουμε πως αυτήν την στιγμή η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι πολύ μεγάλη, με τον Σουηδό να μην βιάζεται καθόλου να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του), σταθερά στο κάδρο των «ερυθρόλευκων» είναι ο Βινίσιους, ο Βραζιλιάνος φορ της Νάπολι που αγωνίστηκε δανεικός φέτος σε Ρίο Αβε και Μονακό.

Παράλληλα, σημερινό δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή» επαναφέρει στην επικαιρότητα θέμα Αραούχο, συνδυάζοντας το με την (όποια) προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Ματέο Γκαρσία, τονίζοντας πως είναι πρόταση της Λας Πάλμας για παραχώρηση – πακέτο των δύο ποδοσφαιριστών.

Αν αναλογιστεί κανείς τις απαιτήσεις του ισπανικού συλλόγου (επισήμως ζητάνε 10 εκατ. ευρώ, ανεπισήμως ακόμη και στα μισά να πέσουν είναι πολλά για ελληνική ομάδα), είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Προφανώς, οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν πολλά πράγματα, «χτυπάνε» πολύ ψηλό ράφι για τον επιθετικό τους (που, επί τη ευκαιρία μπορεί να μην είναι καν ένας…) και παρότι θέλουν να κλείσουν άμεσα το εν λόγω κενό, μπορεί η συγκεκριμένη προσθήκη, η «καλή» προσθήκη να μην γίνει άμεσα, αφού οι ευκαιρίες ολοένα και παρουσιάζονται στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού και δεδομένα, εκεί που στοχεύουν οι «ερυθρόλευκοι» θέλει υπομονή και σωστό timing προκειμένου να το πετύχουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» μεγατόνων: Κερδίζει τη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ και φέρνει στόπερ κλάσης ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags