Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Πόσα του δίνει το Τριφύλλι για νέο συμβόλαιο
| 2019-05-26 09:30:00

Πρόταση... ΣΟΚ για Μπουζούκη - Έτσι τον "διώχνουν" απ' τον ΠΑΟ - Τρελή φήμη - Κάνουν "έγκλημα";

του Νίκου Στεργίου
Πρόταση... ΣΟΚ για Μπουζούκη - Έτσι τον "διώχνουν" απ' τον ΠΑΟ - Τρελή φήμη - Κάνουν "έγκλημα";

Πόσα του δίνουν. "Γελάει" ο Κουρμπέλης. Δεν υπάρχει περίπτωση!

Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: To έχουμε επισημάνει στον sportdog κόντρα στη ρεπορταζιακή πραγματικότητα των τελευταίων ημερών: κανείς, μα κανείς από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που μένουν ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι δεν έχει μπει στην παραμικρή διαδικασία συζήτησης με τον Νίκο Νταμπίζα.

Οι προτεραιότητες του τεχνικού διευθυντή, όπως έχουμε πει, τη δεδομένη στιγμή εδράζουν στην αποδέσμευση των παικτών που δεν υπολογίζονται, αφού τα χρήματα που ελπίζουν οι «πράσινοι» πως θα μπορέσουν να εξοικονομήσουν από αυτή τη διαδικασία θα διατεθούν τόσο στις επεκτάσεις των συμβολαίων όσο και σε μεταγενέστερο χρόνο, στις μεταγραφικές κινήσεις.

Ειδικά τώρα στον Γιάννη Μπουζούκη, που έχει συγκεντρώσει πάνω του σημαντικό μέρος της εν λόγω σεναριολογίας. Μέχρι και την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ο 22χρονος μέσος δεν έχει κάνει την παραμικρή κουβέντα με κανέναν από τον Παναθηναϊκό και ούτε επίσης ο μάνατζερ του. 

Διαβάζει και αυτός τις προθέσεις του συλλόγου για αναβάθμιση του (ακόμη περισσότερο), προκειμένου να δελεαστεί και να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Είτε αυτές συνίστανται στο να του δοθεί το περιβραχιόνιο, είτε η φανέλα με το «10». Λογικές που παρότι από τη μία πλευρά αναγνωρίζουν τη σημαντικότητα του «Μπούζου» στον Παναθηναϊκό της ερχόμενης περιόδου, από την άλλη αντιβαίνουν της βασικής αρχής του επαγγελματισμού: την οικονομική ανταπόδοση αυτής της σημαντικότητας.

Αν λοιπόν, όπως κυκλοφορεί, στον Ελληνα χαφ προταθεί νέο, τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές απολαβές, οι οποίες θα καταλήγουν σε ετήσια αποζημίωση την τελευταία χρονιά στις 120.000 ευρώ, τότε τα πράγματα δεν θα είναι ευοίωνα για το «τριφύλλι». Πόσο μάλλον αν ισχύει η τοποθέτηση που προ εβδομάδων διέρρευσε εκ μέρους του Νίκου Νταμπίζα για «κόψιμο» όλων των μπόνους στα νέα συμβόλαια.

Ο Μπουζούκης, εξαιτίας αυτών των μπόνους, έφτασε να εισπράττει φέτος περίπου 100.000 ευρώ. Αν υπολογίσουμε μεσοσταθμικά τις απολαβές του βάσει του συμβολαίου που εκτιμάται πως θα του προταθεί, αυτές θα είναι ακριβώς οι ίδιες, 100.000 ευρώ δηλαδή, αλλά πάγιες.

Δηλαδή, το μόνο που θα «δεχτεί» ο Γιάννης Μπουζούκης θα είναι η μετατροπή των απολαβών του; Επίσης, μιας και προαλείφεται για αρχηγός, μάλλον δεν θα ακουστεί καλά στην πλευρά Μπουζούκη να του προταθεί συμβόλαιο βάσει του οποίου θα εισπράττει υποτριπλάσια χρήματα από τον έναν εκ της αρχηγικής τριανδρίας, τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Συμπερασματικά, αν η φημολογία των ημερών επιβεβαιωθεί (που δεν έχει επιβεβαιωθεί βέβαια σε τίποτα ως τώρα) και όντως στον Μπουζούκη προταθεί αυτό ακριβώς το συμβόλαιο, τότε μόνο σε happy end δεν πηγαίνουμε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags