Facebook Pixel Συνέντευξη για Κάιπερς απο Λαμπράκη στο Sportdog
| 2019-05-26 17:30:00

"Μπαλωθιές" για Κάιπερς: "Άφαντος λόγω ΑΕΚ - Ελεύθερος στον Ολυμπιακό - Σιγά μην τον κρατήσει"

του Γιώργου Κτενά
"Μπαλωθιές" για Κάιπερς: "Άφαντος λόγω ΑΕΚ - Ελεύθερος στον Ολυμπιακό - Σιγά μην τον κρατήσει"

Όλη η αλήθεια για τον Ολλανδό φορ. Αποκαλυπτική συνέντευξη.

Στο γεγονός ότι ο Ούγκο Κάιπερς θα πρέπει να βρεθεί σε ομάδα που θα τον εμπιστευτεί, θα τον αγκαλιάσει και θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Σταύρος Λαμπράκης.

Ο τιμ μάνατζερ του Εργοτέλη μάς μίλησε με αφορμή τα σενάρια που εμπλέκουν ξανά τον Βέλγο επιθετικό με τον Ολυμπιακό, αποκαλύπτοντας ότι ο 22χρονος άσος έκανε για τρεις-τέσσερις μήνες προπονήσεις με τον κρητικό σύλλογο μέσα στο 2019.

Σχολίασε ότι δύσκολα μπορεί ο Ολυμπιακός να του δώσει φέτος τα παιχνίδια που χρειάζεται για να επιστρέψει σε καλό επίπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στην πολύ σημαντική παρουσία του Εργοτέλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Πήγε πίσω φέτος χωρίς αγώνες - Το βλέπω πιθανό για Ολυμπιακό"

"Ο Ούγκο είχε έρθει στην Ελλάδα για ένα τρίμηνο-τετράμηνο και έκανε προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, στις αρχές του χρόνου. Δεν τον βάλαμε να παίξει, βέβαια, γιατί θα ήταν σαν να μη λαμβάναμε υπόψη μας τις αρχές που έχουμε στην ομάδα", σχολίασε αρχικά ο τιμ μάνατζερ του Εργοτέλη στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον νεαρό Βέλγο επιθετικό:

"Δεν συμφώνησε να πάει στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι και μετά είχε εξαφανιστεί. Είχε τους λόγους του, φαίνεται. Είναι μικρός, 21-22 ετών, έχει όρεξη και διάθεση για να δουλέψει, να παίξει ποδόσφαιρο. Τον έχει πάει πίσω, βέβαια, το γεγονός ότι δεν έπαιξε φέτος".



Στο Βέλγιο υπάρχουν δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό.

"Πιθανό το βλέπω. Κοιτάξει, δεν ξέρω τι να σας πω. Το συμβόλαιό του με τον Εργοτέλη τελειώνει μέσα στο επόμενο διάστημα και είναι ελεύθερος για να πάει όπου θέλει και να παίξει ποδόσφαιρο".

"Δεν μπορεί να του δώσει ματς ο Ολυμπιακός - Χρειάζεται εμπιστοσύνη"

Ένας χρόνος μακριά από προπονήσεις με ομάδα και, κυρίως, αγώνες, πόσο μπορεί να τον έχει επηρεάσει; Ειδικά αν η πρόκληση που έχει για την καριέρα του είναι ομάδα στο επίπεδο του Ολυμπιακού.

"Χρειάζεται να βρει ρυθμό και παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός δεν νομίζω ότι είναι ομάδα που μπορεί να του δώσει παιχνίδια, άρα φαντάζομαι ότι θα φύγει με τη μορφή δανεισμού. Είναι πολύ σημαντική η χρονιά που έρχεται για εκείνον. Πρέπει να πάει σε ομάδα που θα τον πιστέψει και θα του δώσει παιχνίδια και χρόνο συμμετοχής. Θεωρώ ότι μπορεί να επανέλθει σε καλό επίπεδο".



Θα μπορούσε αυτή η ομάδα να ήταν ο Εργοτέλης;

"Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Το πηγαίνεις μακριά και είναι πολύ νωρίς".

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να εντάξει έναν ακόμα νεαρό επιθετικό, τον Ντουρμισάι, στο ρόστερ του.

"Και ο Ντουρμισάι και ο Κάιπερς είναι πολύ καλοί παίκτες, αλλά οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού δεν είναι εκείνες που υπάρχουν στον Πανιώνιο ή τον Εργοτέλη. Υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά έχουν να κάνουν με την εμπιστοσύνη που θα τους δείξει η ομάδα, τον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών κ.λπ.".

Τέλος, θέλω να μας πείτε δύο λόγια και για τον Εργοτέλη.

"Στην ομάδα υπάρχει συγκεκριμένο πρότζεκτ, φιλοσοφία και στιλ παιχνιδιού. Έχουμε πολλή αγάπη για το ποδόσφαιρο και τους πρωταγωνιστές του, που είναι οι ίδιοι οι παίκτες. Τους παρέχουμε όλα όσα χρειάζονται στην καθημερινότητά τους, προκειμένου να νιώθουν επαγγελματίες και να δουλεύουν για να προοδεύουν. Παράλληλα με τη δική τους πρόοδο υπάρχει και εξέλιξη της ομάδας. Με την καινούργια ιδιοκτησία έχουμε κάνει πρόοδο και αυτός είναι ο στόχος και για την επόμενη χρονιά που έρχεται. Ο Εργοτέλης είναι ομάδα που τα τελευταία 15 χρόνια τροφοδοτεί συνεχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο με παίκτες, ενώ έχουμε και τρεις ποδοσφαιριστές στην Εθνική: Τον Μπουχαλάκη, τον Κούτρη και τον Καρέλη. Είμαστε όλοι χαρούμενοι με τη δουλειά που γίνεται εδώ".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags