Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νίκος Νταμπίζας: Ονόματα-φωτιά στο μεταγραφικό πλάνο - Προτεραιότητα Νταμπίζα οι αποδεσμεύσεις
| 2019-05-27 20:36:00

Χαμός ξαφνικά στον ΠΑΟ - "Ήρθαν" ονόματα-φωτιά - Τους "τρολαρει" ο Νταμπίζας - "Τελειώνει" κόσμο

του Νίκου Στεργίου
Χαμός ξαφνικά στον ΠΑΟ - "Ήρθαν" ονόματα-φωτιά - Τους "τρολαρει" ο Νταμπίζας - "Τελειώνει" κόσμο

Φούντωσαν οι φήμες. Σκάνε ανακοινώσεις; Τρελό κόλπο!

Παναθηναϊκός - Νίκος Νταμπίζας: Σαν να θυμίζει… κανονικότητα το τελευταίο 24ωρο στον Παναθηναϊκό. Μεταγραφική κανονικότητα. Με αναφορές σε στόχους, σε ενδιαφέρον του συλλόγου για ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό (απ’ όπου και θα γίνει σχεδόν εξ ολοκλήρου η ενίσχυση του «τριφυλλιού»). Αυτός που φαίνεται να επιβεβαιώνεται πως – τουλάχιστον – έχει τσεκαριστεί από τους ανθρώπους των «πράσινων» είναι ο Αφρικανός μέσος της Κόρντομπα, Μπλατί Τουρέ, ο οποίος και μένει ελεύθερος από τον ισπανικό σύλλογο και είναι γνώριμος του Νίκου Νταμπίζα, από την κοινή θητεία τους στην Ομόνοια.

Οι Πολωνοί πριν λίγο έκαναν λόγο για ενδιαφέρον για τον διεθνή Πολωνό μεσοεπιθετικό, Μίχαλ Κουχάρτσικ, ο οποίος μένει επίσης ελεύθερος από τη Λέγκια Βαρσοβίας, στην οποία και αγωνίζεται από το 2010 και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σημερινά δημοσιεύματα επαναφέρουν το όνομα του διεθνή Βόσνιου κεντρικού αμυντικού Τόνι Σούνγιτς, ο οποίος φεύγει από την Ντιναμό Μόσχας, ενώ κάνουν λόγο για τον Ουίλσον Καμαβουάκα, τον Κονγκολέζο αμυντικό χαφ, ο οποίος αναμένεται να αποδεσμευτεί από την Ντάρμσταντ, ομάδα Β’ κατηγορίας στη Γερμανία.

Πολλά ονόματα, παραδόξως πολλά είναι η αλήθεια για το τρέχον μεταγραφικό στάτους του Παναθηναϊκού, αλλά και τη δυνατότητα του συλλόγου τη δεδομένη στιγμή να προχωρήσει σε μεταγραφές. Ανεξαρτήτως της υπόστασης του ενδιαφέροντος των «πράσινων» για τους προαναφερθέντες, έχουμε έγκαιρα από τον sportdog, από την περασμένη εβδομάδα κιόλας, επισημάνει κατ’ επανάληψη τις προτεραιότητες που έχει ο Νίκος Νταμπίζας.

Και αυτήν την στιγμή, σε αυτές τις προτεραιότητες δεν βρίσκεται κομμάτι ενίσχυσης, κινήσεων για συμφωνία με παίκτες. Αυτό που «καίει» τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού είναι οι αποδεσμεύσεις των παικτών που δεν υπολογίζεται. Ο Μουνιέ των (κοντά) 400.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν, ο Αλτμαν των (περίπου) 250.000 και ο Οικονόμου των 180.000 είναι στην κορυφή των θεμάτων που απασχολούν τον Νταμπίζα.

Και από τον τρόπο που θα επιλυθούν, από το πόσο κόστος θα έχει ο Παναθηναϊκός από τις εν λόγω αποδεσμεύσεις, θα εξαρτηθεί στη συνέχεια και το τελικό ύψος του διαθέσιμου μπάτζετ τόσο για τις ανανεώσεις των συμβολαίων, που έπονται ως προτεραιότητα όσο και για τις προσθήκες, που χρονικά, θα είναι και οι τελευταίες που θα απασχολήσουν Νταμπίζα – Δώνη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags