Facebook Pixel Τέλος ο Γκατούζο, κοιτάζει Ζαρντίμ η Μίλαν
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-28 12:34:00

Τέλος από την Μίλαν ο Γκατούζο - «Παίζει» πρώην του Ολυμπιακού για τον πάγκο των «ροσονέρι»!

Sportdog Team
Τέλος από την Μίλαν ο Γκατούζο - «Παίζει» πρώην του Ολυμπιακού για τον πάγκο των «ροσονέρι»!

Το πιστεύετε;

Η Μίλαν έμεινε στην 5η θέση της Serie A τη φετινή σεζόν και εκτός από τη διοργάνωση του Champions League της επομένης περιόδου.

Η απογοήτευση στους «ροσονέρι» είναι μεγάλη και η διοίκηση ανακοίνωσε σήμερα τη λύση της συνεργασίας της με τον Τζενάρο Γκατούζο, ενώ πρόκειται να υπάρξει «διαζύγιο» και με τον τεχνικό διευθυντή Λεονάρντο, ο οποίος θα επιστρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν. 

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για τον πάγκο των Μιλανέζων, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα "Sportmediaset", είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ!

"Με την πιθανή άφιξη του Λουίς Κάμπος, του νυν αθλητικού διευθυντή της Λιλ, σχεδόν όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Οι δυο τους έχουν δουλέψει μαζί από το 2014 μέχρι το 2016 στην  Μονακό βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν (2016-17) με τον Ζαρντίμ στον πάγκο και τον Κάμπος να έχει μεταπηδήσει στην Λιλ.

Πέρα από τις πολύ καλές προσωπικές σχέσεις που έχουν, ο Ζαρντίμ θεωρείται πως διαθέτει το καλύτερο προφίλ για να διαχειριστεί παίκτες με προοπτική αλλά και για να δημιουργήσει ένα νικηφόρο γκρουπ και να βγάλει παίκτες με μεταπωλητική αξία (όπως συνέβη στην Μονακό με Εμπαπέ, Μπακαγιόκο, Μπερνάντο Σίλβα, Φαμπίνιο και Μεντί)", τονίζει το δημοσίευμα.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags