Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μίχαλ Κουχάρτσικ και Μπλατί Τουρέ
| 2019-05-28 13:01:00

Εξτρέμ για... κανονικό Παναθηναϊκό - Τον "ψήνει" η Ελλάδα - "Πόρτα" Νταμπίζα; - Αυτός τον "φτιάχνει"

του Νίκου Στεργίου
Εξτρέμ για... κανονικό Παναθηναϊκό - Τον "ψήνει" η Ελλάδα - "Πόρτα" Νταμπίζα; - Αυτός τον "φτιάχνει"

Τι ισχύει με σούπερ στόχο. "Τρελαίνει" ο χάφαρος. Ιδού το πλάνο!

Μίχαλ Κουχάρτσικ - Μπλατί Τουρέ: Από την... καταιγίδα της ονοματολογίας του τελευταίου διημέρου ως προς τους υποψήφιους στόχους του Παναθηναϊκού. Όπως κατέγραψε ο sportdog από χθες, μια τέτοια μεταγραφική συζήτηση είναι, αρχικά, τελείως... ανεπίκαιρη για τα δεδομένα των "πράσινων" και τις προτεραιότητες του Νίκου Νταμπίζα. Αυτές, επαναλαμβάνουμε, είναι κατά σειρά: αποδεσμεύσεις, ανανεώσεις, τελικό φιξάρισμα μπάτζετ, προσθήκες.

Το όνομα που ξεχώρισε από όσα γράφτηκαν εσχάτως είναι αυτό του Μίχαλ Κουχάρτσικ, του διεθνούς Πολωνού εξτρέμ, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του αποχωρεί από τη Λέγκια Βαρσοβίας μιας και αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του εκεί. Περίπτωση ποδοσφαιριστή που μοιάζει -βάσει βιογραφικού και μόνο- ικανοποιητική ακόμη και για "κανονικό", και όχι μνημονιακό, Παναθηναϊκό.

Τα δεδομένα όμως είναι μάλλον διαφορετικά, αφού όπως επισημάνθηκε στο sportdog, το "τριφύλλι" δεν έχει κάνει καμία κίνηση προς την πλευρά του Κουχάρτσικ. Ναι, ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί στον Νταμπίζα, κίνηση όμως εκ μέρους των "πράσινων" δεν έχει γίνει.

Και ανεξαρτήτως αν ο Πολωνός εξτρέμ εμφανίζεται θετικός σε ενδεχόμενη μετακίνηση του στην Ελλάδα, ούτε και αυτός (όπως φέρεται να λέει στους συμπατριώτες τους) γνωρίζει κάτι για ενδιαφέρον, πόσο μάλλον για πρόταση του Παναθηναϊκού.

Αν πάντως, έναν ποδοσφαιριστή απ’ όσους γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες θα πρέπει να κρατήσουμε στα υπ’ όψιν, αυτός είναι ο Αφρικανός αμυντικός μέσος Μπλατί Τουρέ, ο οποίος αποδεσμεύεται από την ισπανική Κόρντομπα και είναι ποδοσφαιριστής για τον οποίο ο Νίκος Νταμπίζας έχει προσωπική άποψη και γνώμη, από την κοινή τους θητεία στην Ομόνοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερό νέο για Παναθηναϊκό - Αυτός τον αλλάζει επίπεδο - Έρχεται απογείωση - Θα γίνει χαμός!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags