Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέος Ζαμπά ο Σίλβα - Είναι αντι-Σάκχοφ - Το "κονέ" Σαββίδη που τον φέρνει στον Δικέφαλο
| 2019-05-28 18:50:00

Νέος Ζαμπά στον ΠΑΟΚ - Είναι αντι-Σάχοφ - Παίζει "κόφτης" - Απίθανο "κονέ" Σαββίδη

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέος Ζαμπά στον ΠΑΟΚ - Είναι αντι-Σάχοφ - Παίζει "κόφτης" - Απίθανο "κονέ" Σαββίδη

Μεταγραφή για το... γούρι. Ποιος τον φέρνει; Άγνωστο deal!

ΠΑΟΚ: Με βραζιλιάνικες σημαίες σε ποστάρισμα του σε social media είχε προϋπαντήσει την καλοκαιρινή άφιξη του Λεό Ζαμπά ο Γιώργος Σαββίδης, το ίδιο ακριβώς έκανε και νωρίτερα σήμερα. Και φυσικά, για να μην χαλάσει το… προξενιό, τα πρώτα καλοκαιρινά – για φέτος – «ψώνια» του ΠΑΟΚ γίνονται και πάλι από την Αχμάτ Γκρόζνι, την ομάδα δηλαδή από την οποία είχε αγοραστεί ο Λεό Ζαμπά.



Αυτή τη φορά, ο «εκλεκτός» είναι ο συμπατριώτης του Ζαμπά, Ισμαήλ Σίλβα Λίμα, 24χρονος μέσος, ο οποίος έρχεται προφανώς για να καλύψει το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Εβγέν Σάχοφ. Ακριβώς στην ίδια θέση και ρόλο με τον Ουκρανό ο Βραζιλιάνος, ίσως λίγο περισσότερο αμυντικογενής και «εξάρι» παρά «οκτάρι» (όπως ήταν δηλαδή ο Σάχοφ), αγωνίζεται την τελευταία διετία στον σύλλογο της Τσετσενίας.

Είχε δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο, ωστόσο από την στιγμή που βρέθηκε, πέρυσι, άκρη με το «διαμάντι» της Γκρόζνι, τον Ζαμπά, τότε δεν θα ήταν δύσκολο να βρεθεί και με τον Σίλβα. Διαρροή για το οικονομικό σκέλος της συμφωνία δεν έχει υπάρξει ακόμη, από το αξιοσημείωτα είναι πως τουλάχιστον βάσει σχετικού περιεχομένου ιστοσελίδων, μάνατζερ του Βραζιλιάνου παρουσιάζεται το γραφείο που έφερε πέρυσι στον ΠΑΟΚ τον Πόντους Βέρνμπλουμ, αν και υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Σίλβα να έρχεται πλέον στην Τούμπα μετά την συμφωνία τόσο με τον ίδιο όσο και την ομάδα του, με μεσολάβηση της εταιρείας που έφερε στον ΠΑΟΚ τον ίδιο τον Ζαμπά (ELenco Sports).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τώρα: Στην Θεσσαλονίκη ο παικταράς - Υπογράφει στον ΠΑΟΚ; Τον ήθελε και ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags