Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λάζαρ Μάρκοβιτς: Στην Ελλάδα για να πάει στο Άγιο Όρος
| 2019-05-29 11:25:00

Αυτό έφερε τον Μάρκοβιτς στην Ελλάδα - Δεν είναι ο ΠΑΟΚ - "Σχέση" με Μαρτίνς - Αποκάλυψη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτό έφερε τον Μάρκοβιτς στην Ελλάδα - Δεν είναι ο ΠΑΟΚ - "Σχέση" με Μαρτίνς - Αποκάλυψη!

Γιατί ήρθε στη Θεσσαλονίκη; Ποιον έχει ατζέντη; Μόνο στο sportdog...

Το καμπανάκι που χτύπησε χθες με τη "σύλληψη" του Λάζαρ Μάρκοβιτς στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως δεν θα σημάνει τελικά και... συναγερμό. Στον ΠΑΟΚ όντως ασχολήθηκαν πολύ στο τέλος της περυσινής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου με τον Σέρβο εξτρέμ, έχοντάς τον -τότε- ως λύση διαδοχής του Δημήτρη Πέλκα σε περίπτωση που ο αρχηγός του Δικεφάλου επέμεινε για τη μετακόμισή του στη Φενερμπαχτσέ.

Τότε όμως, και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας διαπίστωσαν από... κοντά την "ιδιαιτερότητα" του παίκτη. Δεν πρόκειται -κοινώς- για "εύκολο" ποδοσφαιριστή και άνθρωπο, κάτι που άλλωστε φάνηκε τόσο στις διαπραγματεύσεις που είχε με τους νταμπλούχους, αλλά και με την αγωνιστική του καθίζηση τα τελευταία χρόνια.

Πλέον, κυκλοφορεί ελεύθερος, έχοντας αποδεσμευτεί και από τη Φούλαμ. Στο μεσοδιάστημα άλλαξε και πάλι ατζέντη -και αυτό ενδεικτικό της ιδιορρυθμίας του- και πλέον εκπροσωπείται από κορυφαία αγγλική εταιρεία (που έφερε στον Ολυμπιακό μεταξύ άλλων τον Πέδρο Μαρτίνς), η οποία έχει ως συνεργάτη τον Σάκη Τζήκα (τον Έλληνα μάνατζερ, ο οποίος χειρίστηκε και το deal της αγοράς του Τσούμπα Ακπόμ από τον Δικέφαλο).

Κανείς όμως εκ των εμπλεκομένων πλευρών -μάνατζερ, παίκτης, αλλά και ΠΑΟΚ- δεν έλεγαν τίποτα περισσότερο χθες προκειμένου να συνδέσουν μεταγραφικά το ταξίδι του Λάζαρ Μάρκοβιτς στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας μάλιστα πως αυτό έγινε προκειμένου ο αλλοτινός διεθνής άσο για να μεταβεί στο Άγιο Όρος και να επισκεφθεί μοναστήρι (συμπατριωτών του) στην Αθωνική πολιτεία (πολύ πιστός Χριστιανός γαρ…).

Μοιάζει να έχει βάση, ειδικά αν προστεθεί σε αυτό και το γεγονός πως ουδείς από τον ελληνική ομάδα έστω άφηνε την ελάχιστη υπόνοια πως μπορεί ο οργανισμός του Δικεφάλου να ενδιαφέρεται -εκ νέου- για τον παίκτη. Οι "ασπρόμαυροι" όντως έχουν ως προτεραιότητά τους έναν εξτρέμ, ωστόσο -κακά τα ψέματα- η περυσινή τους εμπειρία με τον Σέρβο, αλλά και η αγωνιστική του κατάσταση, είναι δεδομένα που αποτρέπουν οποιαδήποτε ρεαλιστική προσέγγιση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Tέλος" από Ολυμπιακό ξένος άσος - "Καψούρα" του Μαρτίνς - Ήταν βασικός με σούπερ εμφανίσεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags