Facebook Pixel Τα δεδομένα για Σεμέδο και Σκρτελ στον Ολυμπιακό
| 2019-05-29 19:00:00

Λέει "όχι" στον Ολυμπιακό - Είναι λίγα τα λεφτά - Δεν πείθεται με τίποτα - Θα γίνει "στρίμωγμα"

του Παναγιώτη Νικολάου
Λέει "όχι" στον Ολυμπιακό - Είναι λίγα τα λεφτά - Δεν πείθεται με τίποτα - Θα γίνει "στρίμωγμα"

Αρνητικός κορυφαίος στόχος. Τρελή τακτική για τον... σύμμαχο.

Ολυμπιακός: Δυναμική κατάσταση το μεταγραφικό ρεπορτάζ, πόσο μάλλον σε μέρες που γίνονται πολλά, λιγότερα προχωράνε, μα ακόμη περισσότερα κυκλοφορούν στα media. Νωρίτερα σήμερα καταγράψαμε στον sportdog τις προτεραιότητες που φαίνεται πως κυριαρχούν στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού σε άμυνα και επίθεση.

Τώρα, θα εστιάσουμε στην άμυνα και στις δύο περιπτώσεις στις οποίες έχουν επικεντρωθεί οι «ερυθρόλευκοι», τον Μάρτιν Σκρτελ και τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ουδέν, ουσιαστικό, νεότερο, κάτι που σε μεταγραφικές υποθέσεις σπανίως δικαιολογεί το αγγλοσαξονικό ρητό «no news, good news».

Εξηγούμαστε. Για τον Σλοβάκο στόπερ της Φενερμπαχτσε, επιβεβαιώνεται πλέον από κάθε πλευρά πως ο Ολυμπιακός είναι σε δεύτερη μοίρα. Τόσο σε επίπεδο οικονομικής προσφοράς όσο και δικής του προτεραιότητας. Προσοχή: δεν σημαίνει πως έχει «καεί» ο Ολυμπιακός για τον Σκρτελ. Απλώς, τη δεδομένη στιγμή, φαίνεται πως η προσφορά των «ερυθρόλευκων», αλλά και γενικότερα η προοπτική τους, δεν συνιστά βασική επιλογή για τον αλλοτινό αρχηγό της εθνικής Σλοβακίας.

Όσο για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Πέραν του ότι η πίεση που ασκεί όλο το μεταγραφικό επιτελείο του Ολυμπιακού (και όχι μόνο ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ό,τι ήταν να πει και να κάνει, το έχει πει και το έχει κάνει. Αρμοδίως και καταλλήλως…) προς την κατεύθυνση της υλοποίησης του deal, δεν υπάρχει άλλη εξέλιξη. Και ούτε και διαφαίνεται στον ορίζοντα κάτι το άμεσο, αν κρίνουμε τουλάχιστον από την στάση αναμονής που κρατάει η Βιγιαρεάλ, η οποία προφανώς δεν πείθεται ούτε από την σφοδρή επιθυμία του ποδοσφαιριστή να έρθει στον Πειραιά, αλλά ούτε (κυρίως) από την προσφορά που έχουν καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι με τη σειρά τους δεν μοιάζουν να έχουν διάθεση να την βελτιώσουν.

Είναι προφανές άλλωστε πως ποντάρουν στην επιθυμία του ισπανικού συλλόγου να «ξεφορτωθεί» τον Σεμέδο, αλλά και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ελπίζοντας πως αυτή ακριβώς η πίεση θα λειτουργήσει υπέρ τους στο τέλος, χωρίς να χρειαστεί να βελτιώσουν τις παραμέτρους της προσφοράς τους. Τακτική που σίγουρα είναι χρονοβόρα – τουλάχιστον ως προς τη διάθεση για άμεσο κλείσιμο του deal – και μένει να δούμε αν θα είναι και αποτελεσματική.

Το θετικό πάντως για τον Ολυμπιακό είναι πως τη δεδομένη στιγμή, για τον Σεμέδο, παίζει μόνος του, αφού δεν υπάρχει άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα για τον Πορτογάλο στόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τρέχουν» οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Συνάντηση Αγγελόπουλων με Μπλατ - Σημαντικές αποφάσεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags