Facebook Pixel Τα δεδόμενα για Ρόμπερτς και Τουρέ στον Παναθηναϊκό
| 2019-05-29 21:10:00

Δύο ονόματα... πολυτέλεια για ΠΑΟ - Αυτούς φέρνει ο Νταμπίζας - Εξτρέμ και χαφ με μεγάλα "κονέ"

του Νίκου Στεργίου
Δύο ονόματα... πολυτέλεια για ΠΑΟ - Αυτούς φέρνει ο Νταμπίζας - Εξτρέμ και χαφ με μεγάλα "κονέ"

Έρχονται παίκτες κόντρα σε όλα. Τον ανεβάζουν επίπεδο;
 

Μετά την χτεσινή συνέντευξη Τύπου του Νίκου Νταμπίζα, αυτό που ουσιαστικά ήταν το σημαντικότερο που ξεκαθαρίστηκε είναι πως δεν θα επηρεαστεί το μπάτζετ του Παναθηναϊκού από την πορεία των διαπραγματεύσεων για τις λύσεις των συμβολαίων που «καίνε» τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου.

Τουλάχιστον, αυτή είναι η πρόθεση του Νταμπίζα, ο οποίος προφανώς και είναι συνειδητοποιημένος από τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει στις επικείμενες διαπραγματεύσεις και επειδή ακριβώς αυτές αναμένονται και χρονοβόρες σε θέσεις που δεδομένα θα χρειαστεί ενίσχυση ο Παναθηναϊκός, φροντίζει να κάνει τα… κουμάντα του.

Από τα πολλά είναι η αλήθεια ονόματα που έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα, δύο είναι αυτά που και επιβεβαιώνονται οι (αρχικές τουλάχιστον) επαφές του Παναθηναϊκού, αλλά και φαίνεται πως υπάρχει ξεκάθαρη στόχευση για να έρθουν αυτοί οι παίκτες στο «τριφύλλι».

Ο λόγος για τον Μπλατί Τουρέ, τον αμυντικό χαφ της Κόρντομπα, ομάδα της Σεγούντα, και τον Αγγλο εξτρέμ, Κάλουμ Ρόμπερτς, ο οποίος ως επί το πλήστον αγωνίστηκε στην ομάδα των αναπληρωματικών της Νιουκάστλ. Αμφότεροι μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους, σε αμφότερους ο Νταμπίζας έχει κάνει κρούσεις (και κάτι περισσότερο), σε αμφότερους βλέπει λύσεις που και γνωρίζει – τον Τουρέ από την κοινή τους θητεία στην Ομόνοια, τον Ρόμπερτς από την ομάδα στην οποία διατηρεί τις καλύτερες προσβάσεις, έχοντας διατελέσει επί χρόνια παίκτης των «καρακαξών» - και θεωρεί πως είναι ικανοί να ανεβάσουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Κατά πόσον βέβαια μπορεί να το κάνει ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν είχε καν ρόλο βασικού σε ομάδα της Σεγούντα και ένας άλλος, στα 23 του, ο οποίος τις περισσότερες παραστάσεις τους σε επαγγελματικό επίπεδο τις έχει σε ομάδα… αναπληρωματικών, είναι ένα άλλο ερώτημα, το δεδομένο όμως είναι πως με το συγκεκριμένο οικονομικό πλάνο που ακολουθείται στον Παναθηναϊκό, ίσως περιπτώσεις τύπου Τουρέ και Ρόμπερτς να φαντάζουν ακόμη και… πολυτέλεια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags