Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αντρέ Αγιού: Μόνο δανεικός με συμβόλαιο 3 εκατομμυρίων
| 2019-05-30 11:40:00

"Χαμός" στον Ολυμπιακό - Σκάει πώληση-βόμβα; - Απίθανη φήμη για το... παλτό - Δανεικός με 3 "χαρτιά"

του Παναγιώτη Νικολάου
"Χαμός" στον Ολυμπιακό - Σκάει πώληση-βόμβα; - Απίθανη φήμη για το... παλτό - Δανεικός με 3 "χαρτιά"

Θα κάνουν... ρεκόρ στους εξτρέμ; Γιατί δεν έρχεται η "καψούρα";

Ολυμπιακός - Αντρέ Αγιού: Είναι προφανές πως το θέμα του Μπρούνο παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες, περισσότερες από τις αναμενόμενες. Καθημερινές οι αναφορές σχετικά με την... εγγύτητα στον Ολυμπιακό που βρίσκεται ο Ματέο Γκαρσία. Ο Βαλμπουενά, ήδη υπέγραψε. Και όμως. Το μεταγραφικό ρεπορτάζ των "ερυθρόλευκων" συνεχίζει και παρουσιάζει νέα ονόματα εξτρέμ.

Εκτός αν ο Ολυμπιακός σκοπεύει να παίξει με... έξι ακραίους επιθετικούς του χρόνου, τα ολοένα και ανοιχτά (και με αυξητική τάση) μέτωπα με διάφορους εξτρέμ δικαιολογούν σίγουρα σκέψεις πως κάτι μπορεί να γίνει, κάποια πώληση μπορεί να προκύψει. Και κακά τα ψέματα, η μόνη που μπορεί στη συγκεκριμένη θέση από το ρόστερ των "ερυθρόλευκων" είναι του Ποντένσε.

Το αφήνουμε στην άκρη προς στιγμήν (και το κρατάμε για τη συνέχεια) για να δούμε τον τελευταίο που σήμερα ο "Κόκκινος Πρωταθλητής" καταγράφει ως εντός των… κόκκινων ραντάρ, τον Αντρέ Αγιού.

Ο 29χρονος διεθνής Γκανέζος άσος είχε και στο παρελθόν απασχολήσει σοβαρά τον Ολυμπιακό. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε την πέρασε στη Φενερμπαχτσέ, δανεικός από τη Σουόνσι, η οποία ήθελε να "ξεφορτωθεί" το βαρύ του συμβόλαιο ύστερα από τον υποβιβασμό της στην Τσάμπιονσιπ.

Ο παίκτης ύστερα από ένα καλό πρώτο τρίμηνο στα "καναρίνια" ήταν πραγματικά απογοητευτικός. Από νωρίς, οι ιθύνοντες του τουρκικού συλλόγου είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν θα έμπαιναν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την αγορά του, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως απόρροια των μέχρι και αποδοκιμασιών που άκουσε από το κοινό της ομάδας, δεν έλειψαν και τα διάφορα ξεσπάσματα, με δηλώσεις και ποσταρίσματα.

Όπως και να έχει, ο έμπειρος εξτρέμ επιστρέφει στους "κύκνους". Εκεί δεν υπολογίζεται, δεδομένα παραχωρείται, δύσκολα όμως τώρα θα δεχθούν έναν νέο δανεισμό, προτού εξαντλήσουν τα περιθώρια να τον πουλήσουν.

Τέτοιο ενδεχόμενο είναι αδύνατο για τους "ερυθρόλευκους" (μιλάμε για διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων), σίγουρα όμως o Ολυμπιακός μπορεί να προσβλέπει σε δανεισμό, αλλά όχι... άμεσα. 

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι το μόνο πρόβλημα, αφού πέραν της συμμετοχής του στο επερχόμενο Κόπα Αφρικά (κάτι που δεν θέλουν οι Πειραιώτες σε ό,τι ψάχνουν και εξετάζουν στο παζάρι), είναι ποδοσφαιριστής με πολύ μεγάλο συμβόλαιο, που ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ ετησίως…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα - Με αυτή την ομάδα έχει απόψε "ραντεβού" ο Φορτούνης - Φεύγει από τον Ολυμπιακό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags