Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο νοσοκομείο ο Λεβ - Πρόβλημα στο κυκλοφορικό για τον Γερμανό εκλέκτορα
| 2019-05-31 20:05:00

Στο νοσοκομείο ο Λεβ - Πρόβλημα στο κυκλοφορικό για τον Γερμανό εκλέκτορα

Sportdog Team
Στο νοσοκομείο ο Λεβ - Πρόβλημα στο κυκλοφορικό για τον Γερμανό εκλέκτορα

Τί συνέβη;

Πρόβλημα προέκυψε για την Εθνική Γερμάνίας, η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει στα δύο επόμενα ματς των προκριματικών του EURO 2020 με Λευκορωσία (8/06) και Εσθονία (11/06) χωρίς τον Γιοακίμ Λεβ στον πάγκο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «πάντσερ» χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο, λόγω προβλήματος που παρουσίασε στο κυκλοφορικό σύστημα. Πρόβλημα, που σύμφωνα με την γερμανική ομοσπονδία (DFB) προκλήθηκε από ατύχημα που είχε ο Λεβ στη διάρκεια μίας άσκησης που έκανε με βάρη.

Ο 59χρονος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», ενώ έκανε προπόνηση με βάρη υπέστη εσωτερικούς τραυματισμούς στον θώρακα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Όπως ενημέρωσε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας, η θεραπεία πήγε αρκετά καλά, ωστόσο, ο Λεβ θα πρέπει να ξεκουραστεί τον επόμενο μήνα. Στα ματς με Λευκορωσία και Εσθονία, χρέη προπονητή θα εκτελέσει ο βοηθός του στην Εθνική, Μάρκους Ζοργκ.

«Νιώθω πολύ καλά, αλλά πρέπει να ξεκουραστώ τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Είμαι σε συνεχή επαφή με το προπονητικό μου τιμ και θα είμαστε σε επικοινωνία μεταξύ μας στα επόμενα παιχνίδια. Ο Μάρκους Ζοργκ, ο Άντι Κέπκε και ο Όλιβερ Μπίρχοφ έχουν εμπειρία και θα με αναπληρώσουν πλήρως», δήλωσε ο Λεβ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags