Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ματέο Τραμονί: "Προκαλεί τον αντίπαλο, φτερό στον άνεμο, μπουκαδόρος - Είναι για τον πάγκο του Ολυμπιακού"
| 2019-06-02 17:14:00

"Προκαλεί τον αντίπαλο, φτερό στον άνεμο, μπουκαδόρος - Είναι για τον πάγκο του Ολυμπιακού"

του Γιώργου Κτενά
"Προκαλεί τον αντίπαλο, φτερό στον άνεμο, μπουκαδόρος - Είναι για τον πάγκο του Ολυμπιακού"

"Τον παίρνει με 2 εκατομμύρια - Καλύτερα να παίζει σαν εξτρέμ".

Ολυμπιακός: Ταλέντο στη θέση του εξτρέμ, μπουκαδόρος, που σκοράρει και έχει καλή ντρίπλα, χαρακτήρισε σε δηλώσεις του στο sportdog τον Ματέο Τραμονί ο Μιχάλης Σινάκος.

Ο πολύ καλός αναλυτής τού γαλλικού ποδοσφαίρου σχολίασε, ακόμα, ότι δεν έχει αθλητικά προσόντα, αλλά με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός μπορεί να τον αποκτήσει. Περισσότερο ως λύση για το μέλλον, παρά για να πάρει τώρα θέση βασικού.

"Μπουκαδόρος, ταλεντάκι, φτερό στον άνεμο - Προκαλεί τον αντίπαλο"

"Και πριν από μισό χρόνο είχε απασχολήσει ξανά τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είχε προχωρήσει παραπάνω τότε η υπόθεσή του. Λόγω του Μοντεστό συμβαίνουν όλα αυτά, όπως και πριν από μερικά χρόνια τον Σισέ και, πέρσι, τον Καμαρά. Ο Τραμονί είναι ταλεντάκι, εξτρεμάκι, ελαφρύς, γρήγορος, φτερό στον άνεμο. Έχει και σουτάκι, αλλά δεν έχει τίποτα φοβερά αθλητικά προσόντα. Παίζει και στην Ελπίδων. Είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της Αζαξιό, όχι ότι σημαίνει και τίποτα σημαντικό αυτό, καθώς η Αζαξιό δεν έχει κάποιο σούπερ φυτώριο. Θεωρώ ότι μέχρι 2 εκατ. ευρώ μπορεί να πωληθεί αυτός ο παίκτης", ήταν το αρχικό σχόλιο του Μ. Σινάκου στο sportdog.

Άλλα χαρακτηριστικά του;

"Είναι μπουκαδόρος, έχει ντρίπλα, παίζει και στις δύο πλευρές . Μπορώ να πω ότι του αρέσει λίγο να προκαλεί τον αντίπαλο αμυντικό, του αρέσει να παίζει το ένας με έναν. Φέτος έχει βάλει κάποια γκολ, αλλά δεν είναι βασικός. Είτε θα ξεκινήσει βασικός είτε θα αποτελεί την πρώτη αλλαγή της ομάδας του, ανήκει στον πυρήνα της 14άδας. Περιμένουν ότι θα φύγει, πάντως, φέτος γιατί δείχνει ότι είναι για κάτι παραπάνω".

"Λύση για τον πάγκο - 10άρι ο Βαλμπουενά, εξτρέμ ο Τραονί"

Μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό, που κάνει πρωταθλητισμό και παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις;

"Στη β΄ κατηγορία παίζει, τι να σου πω τώρα; Αν μου έλεγες ότι θα τον πάρει μια χαμηλή ομάδα στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας και θα τον αφήσει στον πάγκο, ως λύση για το μέλλον, θα ήταν ok. Μπορεί και ο Ολυμπιακός να τον θέλει για επένδυση, για 15ο παίκτη. Σε γενικές γραμμές πάντως, είχα παρατηρήσει ότι είναι χρήσιμος όταν έρχεται από τον πάγκο ως αλλαγή".

Μπορεί να συνυπάρξει με τον Βαλμπουενά στην 11άδα;

"Ο Βαλμπουενά μπορεί να παίξει άνετα και 10άρι. Αν αξιοποιήσει εκεί τον Ματιέ, όταν λείπει ή αν φύγει ο Φορτούνης, φυσικά μπορεί ο Τραμονί να παίξει στα άκρα μαζί του".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags