Facebook Pixel Ρομπέρτο Σολδάδο: Βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και τώρα είναι ελεύθερος
| 2019-06-02 19:55:00

Έμεινε ελεύθερος στόχος του Ολυμπιακού – Αποχαιρέτησε την Τουρκία

Sportdog Team
Έμεινε ελεύθερος στόχος του Ολυμπιακού  – Αποχαιρέτησε την Τουρκία

Επιθετικός που προσέλκυσε ερυθρόλευκο ενδιαφέρον ψάχνει ομάδα.

Τη Φενέρμπαχτσε και τους οπαδούς της αποχαιρέτησε ο Ρομπέρτο Σολδάδο, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστο του Ολυμπιακού, με μήνυμά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να ανήκω στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε και να αποτελώ μέλος σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Τουρκίας. Αποχωρώ από τον σύλλογο με μεγάλη περηφάνια. Φεύγω, αλλά δεν αποχαιρετώ. Σίγουρα θα επιστρέψω για να φορέσω τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε υποστηρίζοντας τους παίκτες από την εξέδρα.

Έζησα μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ, αλλά υπάρχουν και κάποιες στιγμές λύπης. Χιλιάδες χιλιόμετρα από το σπίτι μου ένιωθα σαν να είμαι στην Ισπανία.

Πηγαίνω στην οικογένεια μου με δάκρυα. Είχα την ευκαιρία να ζήσω σε μια πόλη όπως η Κωνσταντινούπολη που είναι από τις πιο όμορφες του κόσμου. Όπου και αν πήγα μου συμπεριφερθήκατε σαν να είμαι βασιλιάς. Σε αυτά τα δύο χρόνια συνάντησα υπέροχους ανθρώπους που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είμαι βέβαιος πως το μέλλον της Φενέρμπαχτσε θα είναι λαμπρό», ανέφερε το συγκιντικό μήνυμα του Ισπανού φορ, ο οποίος στη φετινή σεζόν είχε 21 συμμμετοχές, 6 γκολ και 5 ασίστ. .

Ο 34χρονος φορ είχε ακουστεί στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τον Δεκέμβριο του 2018, ενώ τον Μάιο το όνομά του είχε κυκλοφορήσει ξανά σε δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο.

Με καριέρα σε Ρεάλ Μαδρίτης, Οσασούνα, Χετάφε, Βαλένθια, Τότεναμ και Βιγιαρεάλ και 12 συμμετοχές στην Εθνική Ισπανίας ο Σολδάδο δεν περνά απαρατήρητος παρά την ηλικία του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags