Facebook Pixel «Θέλει Λουτσέσκου η Σαχτάρ»
| 2019-06-03 15:40:00

Σενάριο-βόμβα για Λουτσέσκου: Αυτή η ομάδα θέλει να τον «αρπάξει» από τον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Σενάριο-βόμβα για Λουτσέσκου: Αυτή η ομάδα θέλει να τον «αρπάξει» από τον ΠΑΟΚ!

Θα γίνει το... μπαμ;

Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει τονίσει επανειλημμένως ότι θέλει να σεβαστεί το συμβόλαιο που έχει με τον ΠΑΟΚ για τον επόμενο χρόνο, όμως τα δημοσιεύματα δεν σταματούν για τον Ρουμάνο προπονητή.

Ένα νέο σενάριο έφερε στο φως η ιστοσελίδα «calciomercato.it», που αναφέρει ότι η Ρόμα έχει στα "ραντάρ" της τον Πάουλο Φονσέκα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία με την σειρά της σκέφτεται για αντικαταστάτη του, τον Ραζβάν Λουτσέσκου!

«Τρία πρωταθλήματα, κύπελλα και ένα σούπερ καπ Ουκρανίας κατέκτησε η Σαχτάρ επί των ημερών του Πάουλο Φονσέκα. Ο Πορτογάλος ανέλαβε την ομάδα το 2016, έχοντας την βαριά «κληρονομιά» που άφησε πίσω του ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ένας άλλος Λουτσέσκου είναι πιθανό να πάρει την θέση του. Αυτός είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου, γιος του πρώην προπονητή των Πίζα, Μπρέσια και Ίντερ. Ο 50χρονος Ρουμάνος είναι προπονητής του ΠΑΟΚ και κέρδισε μαζί του το πρωτάθλημα Ελλάδος, μετά από 34 χρόνια. Επίσης κατέκτησε και το κύπελλο Ελλάδος, κερδίζοντας την ΑΕΚ στον τελικό της διοργάνωσης», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags