Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ποιος Σίλβα; Χάφαρος 15 εκατομμυρίων "ρίχνει" την Τούμπα - Τον "στέλνει" πρώην ΠΑΟΚτσής!
| 2019-06-03 18:10:00

Ποιος Σίλβα; Χάφαρος 15 εκατομμυρίων "ρίχνει" την Τούμπα - Τον "στέλνει" πρώην ΠΑΟΚτσής!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Σίλβα; Χάφαρος 15 εκατομμυρίων "ρίχνει" την Τούμπα - Τον "στέλνει" πρώην ΠΑΟΚτσής!

Όνομα-φωτιά για ΠΑΟΚ. Πώς θα γίνει το deal. Ζόρικα πράγματα...

ΠΑΟΚ: Από τη στιγμή που η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μέσο της Αχμάτ Γκρόζνι, Ισμαέλ Σίλβα, φαίνεται πως "παγώνει" για τα καλά, φούντωσε η φημολογία πως οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού των πρωταθλητών έχουν βρει κάτι καλύτερο για την κάλυψη του κενού που υπάρχει στη μεσαία τους γραμμή.

Χθεσινό δημοσίευμα της A’ Bola θέλει τον Δικέφαλο να ενδιαφέρεται, από κοινού με την Εσπανιόλ, για το τελευταίο… διαμαντάκι των ακαδημιών της Πόρτο, τον Μπρούνο Κόστα. Κεντρικός μέσος, στα 22 του, από τα 13 του στέλεχος όλων των φυτωριακών τμημάτων των "δράκων", ανανέωσε μόλις τον περασμένο Ιανουάριο το συμβόλαιο του ως το 2022, συνεχίζοντας την προβλεπόμενη εξέλιξη του.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο προηγούμενο συμβόλαιο του ο Κόστα είχε ρήτρα αποδέσμευσης 15 εκατ. ευρώ, ποσό που προφανώς με την ανανέωση του, θα έχει αυξηθεί. Η προβλεπόμενη λοιπόν εξέλιξη έγκειται στο ότι μετά το νέο του συμβόλαιο "μονιμοποιήθηκε" στην πρώτη ομάδα της Πόρτο, με τον Σέρζιο  Κονσεϊσάο να του δίνει μάλιστα τα πρώτα του παιχνίδια στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, δείγμα της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει τόσο από τον Πορτογάλο τεχνικό όσο και από τον οργανισμό των δευτεραθλητών Πορτογαλίας είναι και η προ εβδομάδας σχετική δήλωση του Κονσεϊσάο σχετικά με το μέλλον του Κόστα: "Θα ξεκινήσει μαζί μας την προετοιμασία" το λιτό, αλλά απολύτως χαρακτηριστικό σχόλιο του τεχνικού της Πόρτο.

Πέραν όλων των υπόλοιπων δειγμάτων που είναι προφανή και δείχνουν πως η Πόρτο υπολογίζει για την επόμενη σεζόν τον 22χρονο μέσο, η εν λόγω δήλωση δείχνει πως ακόμη και αν όντως ισχύει το σενάριο που δημοσίευσε χθες η (κάθε άλλο παρά ενημερωμένη σε θέματα Πόρτο, A’ Bola), δεν πρόκειται να υλοποιηθεί εκτός από τα μέσα Ιουλίου, όταν οι "δράκοι" θα έχουν ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Χρονικό διάστημα που προφανώς δεν βολεύει τον Δικέφαλο αφού θέλει χαφ… χθες, ενώ όσο ταλέντο και αν φαίνεται πως όντως έχει ο Κόστα, δεν είναι σε καμία περίπτωση η "σίγουρη" λύση, η δοκιμασμένη, που αναζητούν οι άνθρωποι των νταμπλούχων για τη μεσαία τους γραμμή. Μικρό καλάθι λοιπόν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελές φήμες στoν ΠΑΟΚ για επιστροφή-βόμβα - Αν γυρίσει αυτός, δώστε του από τώρα το πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags