Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Καμία πρόταση από τον Νταμπίζα
| 2019-06-04 10:15:00

Ποιος Μπουζούκης; "Κλείνει" άλλο χαφ ο ΠΑΟ - "Καψούρα" Νταμπίζα - Καμία πρόταση στον Έλληνα άσο!

του Νίκου Στεργίου
Ποιος Μπουζούκης; "Κλείνει" άλλο χαφ ο ΠΑΟ - "Καψούρα" Νταμπίζα - Καμία πρόταση στον Έλληνα άσο!

Όλα τούμπα για τον νεαρό μπαλαδόρο. Έτοιμη η πρώτη μεταγραφή!

Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Ο sportdog το "φώναζε" όλες τις προηγούμενες μέρες όταν το ρεπορτάζ επέμεινε πως γίνονται διαπραγματεύσεις, πως υπάρχει διαφορά, πως γεφυρώνεται η διαφορά, πως υπάρχει χάσμα στη ρήτρα αποδέσμευσης, πως, πως, πως…

Και παρότι υπάρχει... επιμονή στη συγκεκριμένη σεναριολογία, το αδιαμφισβήτητο δεδομένο είναι πως μέχρι στιγμής, μέχρι τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, o Παναθηναϊκός δεν έχει καταθέσει πρόταση στον νεαρό άσο για ανανέωση του συμβολαίου του. Τίποτα, απτό, απολύτως.

Κάτι που συνεχώς τονίζει σε οποιαδήποτε σχετική ερώτηση του γίνεται τόσο ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε τις διακοπές του, όσο και ο μάνατζέρ του.

Προφανώς ο Νίκος Νταμπίζας περιμένει την ολοκλήρωση άλλων επαφών του πριν ανοίξει το "θέμα Μπουζούκη". Επαναλαμβάνουμε πάντως για να το εμπεδώσουμε: δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, καμία διαπραγμάτευση στο οτιδήποτε, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει πρόταση.

Επιπρόσθετα, μια ακόμη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του "σκύλου" έρχεται στο θέμα του Μπλατί Τουρέ. Όπως έχουμε επισημάνει, ο Αφρικανός αμυντικός μέσος όντως βρίσκεται ψηλά στη λίστα Νταμπίζα για την κάλυψη της θέσης του "κόφτη".

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Ομόνοια, έχει κάνει τις επαφές του και ουσιαστικά έχει την υπόθεση σε… stand by mode, με τον παίκτη, να αποδεσμεύεται νωρίτερα από την Κόρντομπα, στην οποία και αγωνίστηκε φέτος, προκειμένου να είναι και αυτός… έτοιμος με τη σειρά του να προχωρήσει στο επόμενο βήμα των συζητήσεων του με το "τριφύλλι".

Μια απόλυτα, τη δεδομένη στιγμή, ελεγχόμενη εκ μέρους του Παναθηναϊκού περίπτωση και το σημαντικότερο ίσως, μια περίπτωση η οποία είναι απολύτως εντός οικονομικού πλαισίου των "πρασίνων".

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags