Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναγιώτης Γλύκος: H τελευταία απόκρουση!
| 2019-06-05 10:30:00

Η τελευταία απόκρουση του Γλύκου - Τι συμβαίνει με τον Έλληνα άσο - Απίθανο ρεπορτάζ!

Sportdog Team
Η τελευταία απόκρουση του Γλύκου - Τι συμβαίνει με τον Έλληνα άσο - Απίθανο ρεπορτάζ!

Στάθηκε άτυχος στην καριέρα του...

ΠΑΟΚ - Παναγιώτης Γλύκος: Ανήκει κατηγορία των ποδοσφαιριστών που κερδίζουν πολύ δύσκολα το χειροκρότημα και βιώνουν με ευκολία την αποδοκιμασία, όπως αναφέρει ένα μικρό αφιέρωμα που έχει κάνει για εκείνον η Φορζα. Διαβάστε το:

Ο 32χρονος τερματοφύλακας ήταν βασικός μέχρι τον Μάιο του 2017, αλλά την παραμονή ενός αγώνα των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου! Σοκ...

Ήταν η δεύτερη πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του, μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη το 2010 όταν είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Αγροτικό Αστέρα, αλλά ούτε κι ο ίδιος γνώριζε πως η παρουσία του στον αγώνα εναντίον του Πανιωνίου, στις 24 Μαΐου του 2017, θα ήταν και ο τελευταίος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Έκτοτε πέρασαν 738 ημέρες και πλην ενός φιλικού στη διάρκεια της περσινής προετοιμασίας (Νόρτζελαντ – ΠΑΟΚ 2-1), όπου πάτησε στο γήπεδο ύστερα από 14 μήνες απουσίας, δεν τον ξαναείδαμε. «Πρέπει να δείχνεις πολύ υπομονή. Να έχεις πολύ δυνατά συναισθήματα και να μην αφήνεις ποτέ τον εαυτό σου και τα όνειρα σου να σβήνουν για έναν τραυματισμό», είχε πει τότε.

Η συνέχεια αποδείχθηκε το ίδιο δύσκολη σαν και το ξεκίνημά του στην Τούμπα, όταν σε ηλικία 19 ετών τον έφερε ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος από τον Ολυμπιακό Βόλου. Από το Μάιο του 2017 μέχρι σήμερα υπήρχαν μόνο κάποιες σκόρπιες εικόνες στις προπονήσεις της και στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση των κυπέλλων και του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να «κολλήσει» στις 165 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας πρωτοπαίξει στο μακρινό 2008 και σ' έναν αγώνα κυπέλλου στη Νεάπολη κόντρα στον Μακεδονικό.

Λίγοι θυμούνται ότι ο Γλύκος ήταν πίσω από τον Κρέσιτς ο δεύτερος τερματοφύλακας στην ιστορική πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε, ωστόσο με την επιστροφή της ομάδας ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να φύγει δανεικός στον Αγροτικό Αστέρα, απ' όπου ο ΠΑΟΚ είχε αποκτήσει τον Γιακουμή

Έχει μάθει να παλεύει με αντίπαλο τον εαυτό του και τους haters του. Να μη φοβάται την έντονη κριτική που του ασκήθηκε από τους φίλους της ομάδας, ειδικά μετά το γκολ που είχε δεχθεί στον προημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο το 2012, να ξεπερνάει το βουητό της Τούμπας, που έφτανε στα αυτιά του. Έχει μάθει να απομονώνεται, να ζει με τη μοναξιά του τερματοφύλακα, ακόμη και έξω από τα γήπεδα, όπου η αγαπημένη του ασχολία παραμένει το ψάρεμα.

Τέταρτο αγόρι μιας οικογένειας με καταγωγή από την Σκόπελο, μεγάλωσε στο Βόλο, με τα δικά του όνειρα να μην συμβαδίζουν με αυτά των γονιών του, που ήθελαν να μπει στη Γεωπονική και να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του εξ ου και η σχεδόν καθημερινή παρουσία του στη λαϊκή και στον καλλωπισμό κήπων. Το μυαλό του ήταν στην μπάλα και κάπως έτσι βρέθηκε να παίζει πότε επιθετικός και πότε τερματοφύλακας, μέχρι που υπέγραψε στον Ολυμπιακό Βόλου το καλοκαίρι του 2004.

Ο κόσμος θα τον θυμάται για την εντυπωσιακή απόκρουση στο σουτ-βολίδα του Πέτριτς, στα πλέι οφ της σεζόν 2015-16 που έδωσαν στον ΠΑΟΚ το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags