Facebook Pixel Έριξε τη "βόμβα" ο Σαββίδης - "Τελειώνουν" δύο από ΠΑΟΚ
| 2019-06-05 15:20:00

Έριξε τη "βόμβα" ο Σαββίδης - "Τελειώνουν" δύο από ΠΑΟΚ - Ποιος Σίλβα; - "Έρχονται δύο" (ΦΩΤΟ)

Έριξε τη "βόμβα" ο Σαββίδης - "Τελειώνουν" δύο από ΠΑΟΚ - Ποιος Σίλβα; - "Έρχονται δύο" (ΦΩΤΟ)

Απάντηση-φωτιά και τα... μαρτύρησε όλα. Ραγδαίες εξελίξεις!

Ρόλερ-κόστερ θύμισε η υπόθεση του Ίσμαελ Σίλβα για τον ΠΑΟΚ. Εμφανίστηκε, ξαφνικά, "κλεισμένος", στη συνέχεια καταγράφηκε από το ρεπορτάζ πως «πάγωσε» και πως οι πρωταθλητές στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις και από χθες... ξεπάγωσε, με τον Δικέφαλο ουσιαστικά να ανακοινώνει την ύπαρξη, πλέον, συμφωνίας τόσο με τον Βραζιλιάνο μέσο όσο και την ομάδα του, την Αχμάτ Γκρόζνι,  κάτι που πρακτικά επιβεβαιώθηκε με ποστάρισμα του αντιπροέδρου, Γιώργη Σαββίδη.

Προφανώς, θα πρέπει ύστερα από τόσα σκαμπανεβάσματα, θα πρέπει να θεωρήσουμε τον 25χρονο μέσο παίκτη των "ασπρόμαυρων", αναμένοντας τα (τυπικά) περαιτέρω.

Το ενδιαφέρον βέβαια προέκυψε από τη συνέχεια των χθεσινοβραδινών αναρτήσεων του Σαββίδη στα social media, αφού απαντώντας σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε, αποκάλυψε πως πρόθεση της ομάδας είναι να αποκτηθούν δύο ακόμη μέσοι. Εντυπωσιακή αν μη τι άλλο εξέλιξη, αφού αυτήν τη στιγμή, με δεδομένο πως έρχεται ο Σίλβα, στο κέντρο υπάρχουν οι: Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Σίλβα.

Ναι, εννοείται πως οι δύο πρώτοι... αργούν να επιστρέψουν λόγω των τραυματισμών τους, οπότε το ποστάρισμα του Σαββίδη "δείχνει" αν μη τι άλλο τη συνέχεια της έκβασης των συζητήσεων με Σάχοφ και Κάνιας.

Ουσιαστικά, για να "έρχονται δύο ακόμη", πρακτικά "φωτογραφίζεται" πως ούτε ο Ουκρανός ούτε ο Ισπανός ανανεώνουν και δεν παραμένουν τελικά και έτσι, προς κάλυψη των κενών τους (και με το παραπάνω για την ακρίβεια), ο Δικέφαλος φέρνει δύο ακόμη μέσους σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ομάδας.

Φυσικά, επειδή στον ΠΑΟΚ φέτος αρέσκονται στις ανατροπές, καλό θα είναι, για το κάθε τι, να κρατάμε μικρό καλάθι. Σε όλα και σε οτιδήποτε. Σε κάθε περίπτωση πάτως, τα (κατά καιρούς) σχετικά μεταγραφικά ποσταρίσματα του Σαββίδη αποτελούν ίσως την πιο ξεκάθαρη, σαφή θέση της ομάδας αναφορικά με τις μεταγραφικές υποθέσεις που τρέχουν, οπότε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Κόλκας, αποθεώνει Ολυμπιακό, Βαλμπουενά, Μπεργκ - "Μακάρι να παίξει ο Σιαμπάνης"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags