Facebook Pixel Μάριος Σιαμπάνης: Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ τον έσπρωξε στον Ολυμπιακό
| 2019-06-05 16:06:00

Αποκάλυψη για Σιαμπάνη – Πρώην ΠΑΟΚτσής τον έστειλε στον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Σιαμπάνη – Πρώην ΠΑΟΚτσής τον έστειλε στον Ολυμπιακό

Χαμός με τον τερματοφύλακα του Δικεφάλου.

Αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την επικείμενη μεταγραφή του Μάριου Σιαμπάνη στον ΠΑΟΚ. Ο παλιός γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης μίλησε στο Metropolis όπου έκανε λόγο για επικοινωνιακές σκοπιμότητες που οδήγησαν στη μετακίνηση του νεαρού γκολκίπερ στον Πειραιά.

Αποκάλυψε μάλιστα πως ένας πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πρωτοστάτησε στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Για τη μεταγραφή Σιαμπάνη στον Ολυμπιακό: «Έχω ακούσει ότι είναι καλός τερματοφύλακας, όμως, δεν τον είδαμε καθόλου να παίζει. Μπορεί να μην εκτιμήθηκε καλά από τους δικούς μας, ή ήταν μια μεταγραφή σκοπιμότητας. Θα δείξει ο καιρός αν θα μπορέσει ο παίκτης εξελιχθεί ή όχι. Πιστεύω ότι υπάρχει παρασκήνιο πίσω από τη μεταγραφή. Ο Σιαμπάνης έφυγε όχι βάσει μάνατζερ, αλλά μόνος του. Δεν συμβουλεύτηκε τους μάνατζερ. Ενεπλάκησαν άτομα γνώριμα στον ΠΑΟΚ για να τον πάνε στον Ολυμπιακό. Έμαθα ότι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, που έπαιξε παλιότερα στον ΠΑΟΚ, τον πρότεινε στον Ολυμπιακό και τον προώθησε. Δεν λέω ότι το έκανε για τα λεφτά. Μπορεί να ήθελε να βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή, να ήθελε να του δώσει την ευκαιρία».

Για το αν έπρεπε να μείνει στον ΠΑΟΚ: «Δεν άξιζε να μείνει στον ΠΑΟΚ. Από το 2012 πέρασαν επτά χρόνια. Αν ήταν, θα τον έβαζαν να παίξει. Άκουσα καλά λόγια γι' αυτόν, αλλά δεν τον είδαμε».

Για το αν δικαιούται να πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός: «Όχι δεν δικαιούται. Αν ήθελε ο ΠΑΟΚ, θα τον κρατούσε. Δεν λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης. Απλά πιστεύω ότι όλα έγιναν από σκοπιμότητα. Για να πουν ότι έκαναν νίκη επί του ΠΑΟΚ».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags