Facebook Pixel Συνέντευξη Τσούτη για τον Ουαγκέ που θέλει ο Παναθηναϊκός!
| 2019-06-05 22:30:00

"Είναι βαρύς, θυμίζει Ενακαρίρε - Δεν έχει τίποτα, μόνο κεφάλι - Σηκώνω τα χέρια ψηλά!"

του Γιώργου Κτενά
"Είναι βαρύς, θυμίζει Ενακαρίρε - Δεν έχει τίποτα, μόνο κεφάλι - Σηκώνω τα χέρια ψηλά!"

Ατάκες-φωτιά για στόχο του ΠΑΟ. "Καλύτερος από Πούγγουρα".

Περισσότερο αμυντικός μέσος παρά στόπερ είναι ο Μόλα Ουαγκέ, που ενδιαφέρει σύμφωνα με το ρεπορτάζ τον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε στο sportdog ο Αντώνης Τσούτης.

Άριστος αναλυτής της Championship, σχολίασε ακόμα ότι πρόκειται για ψηλό και βαρύ κορμί, καλό στις κεφαλιές αλλά χωρίς κάποιο άλλο αξιόλογο αγωνιστικό χαρακτηριστικό.

Τόνισε ότι το καλούπι του θυμίζει τον Ενακαρίρε αλλά και ότι χρειάζεται έναν στόπερ τύπου Κουρμπέλη στο πλευρό του, για να "σκουπίζει" τις φάσεις...

"Ψηλός και βαρύς, θυμίζει Ενακαρίρε"

"Ο Ουγιέ είναι πιο πολύ αμυντικός μέσος, παρά στόπερ. Στη θέση του στόπερ τον έβαζαν στη Νότιγχαμ από τον Γενάρη και μετά, αλλά ευρύτερα στη Νότιγχαμ το τελευταίο εξάμηνο γινόταν ένα συνεχόμενο πείραμα. Πολλοί παίκτες έπαιζαν σε άλλες θέσεις κ.λπ. Τον ξέρω και από την Ιταλία τον Ουγιέ, θεωρώ ότι είναι περισσότερο αμυντικός μέσος", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Α. Τσούτης.



Αντώνη, μπορείς να μας πεις δύο λόγια για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του;

"Είναι βαρύς, ψηλός αλλά βαρύς τύπος. Καλός στις κεφαλιές, αλλά από εκεί και μετά δεν έχει τίποτα. Είναι από τους στόπερ που περνάνε από τις ομάδες. Θυμίζει τον Ενακαρίρε, σε αυτό το καλούπι είναι. Αλλά έτσι όπως είναι ο Παναθηναϊκός, δεν μου κάνει εντύπωση που υπάρχει ενδιαφέρον. Είναι καλός για τις στημένες φάσεις, αλλά δεν έχει εκρηκτικότητα. Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να πάρει έναν βαρύ φορ στα στημένα και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Έχει μεν πληθωρική παρουσία, αλλά δεν θα κλείσεις τα μάτια από ασφάλεια ότι θα τελειώσει όλες τις φάσεις".


"Καλύτερος του Πούγγουρα"

Με ποιους παίκτες του Παναθηναϊκού ταιριάζει στην άμυνα;

"Με το υλικό που έχει ο Παναθηναϊκός, τι να πω; Θέλει έναν στόπερ τύπου Κουρμπέλη κοντά του, που θα έχει ταχύτητα και θα σκουπίζει τις φάσεις. Ενώ αυτός θα κάνει τη βαριά δουλειά. Δεν ξέρω και από τραυματισμούς τι κάνει. Και στη Νότιγχαμ, πάντως, δεν πήγε με ιδιαίτερα καλές συστάσεις, παρά το γεγονός ότι έχει βρεθεί στο ρόστερ αξιόλογων ομάδων". 



Άρα μπορεί να παίξει βασικός στον Παναθηναϊκό, που προφανώς την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θέλει να κάνει κάτι καλύτερο από φέτος;

"Στέκεται, βασικός θα παίξει αν έρθει. Αλλά είναι σίγουρο ότι θα έβρισκε καλύτερο παίκτη στους ελεύθερους ο Παναθηναϊκός, μην τρελαθούμε κιόλας. Υπάρχουν καλύτεροι παίκτες, αλλά για τον συγκεκριμένο Παναθηναϊκό ούτε κλαίει ούτε γελάει η λύση του Ουγιέ. Καλύτερος από τον Πούγγουρα αλλά όχι και για πυροτεχνήματα. Παίζει και αμυντικός μέσος, μπροστά από τα στόπερ, αλλά δεν είναι ο παίκτης που θα κατεβάσει την μπάλα. Δεν κάνει παιχνίδι, αυτό το ξεχνάμε. Τώρα, βέβαια, αν βγάλει στον Παναθηναϊκό τέτοια πτυχή του ταλέντου του, τι να πω; Σηκώνω τα χέρια ψηλά!".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags