Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μίλησε για το γηπεδικό θέμα
| 2019-06-06 07:24:00

Μήνυμα Πατούλη για Παναθηναϊκό και γήπεδο στον Βοτανικό!

Sportdog Team
Μήνυμα Πατούλη για Παναθηναϊκό και γήπεδο στον Βοτανικό!

Θα λειτουργήσει προσθετικά ή όχι;

Παναθηναϊκός: Ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης μίλησε για το γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού και την προοπτική του Βοτανικού, τονίζοντας πως όλες οι εμβληματικές ομάδες πρέπει να έχουν το δικό τους γήπεδο.

Διαβάστε αποσπάσματα όσων δήλωσε ο κ.Πατούλης στα “Νέα”: 

«Όπως γνωρίζετε αναλαμβάνουμε καθήκοντα από 1η Σεπτεμβρίου και θέλουμε να έχουμε πρώτα μία πλήρη ενημέρωση από τη σημερινή διοίκηση για να ξέρουμε ακριβώς πού βρίσκονται όλα τα ζητήματα. Προφανώς και είμαστε θετικοί στα θέματα που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό. Και ειδικότερα που αφορούν εμβληματικές ομάδες, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Θα πρέπει όμως να δούμε πού βρίσκονται τα πράγματα, γιατί αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Θα ενημερωθούμε, θα το δούμε με ενδελεχή τρόπο και θα πράξουμε όπως πρέπει απέναντι σε μία εμβληματική ομάδα. 

Θεωρώ ότι τις επόμενες μέρες πρέπει να ζητήσουμε από την κυρία Δούρου και τις υπηρεσίες της προηγούμενης διοίκησης της λεπτομέρειες σχετικά με όλα τα ζητήματα», ανέφερε αρχικά ο νέος περιφερειάρχης Αττικής. 

Συνεχίζοντας επισήμανε πως: «Οι μεγάλες ομάδες θα πρέπει να έχουν τον χώρο τους. Το δικό τους γήπεδο. Όλες οι εμβληματικές ομάδες πρέπει να έχουν ένα δικό τους γήπεδο, όπως συμβαίνει παντού και να βρουν τον δρόμο τους. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όπου μπορούμε με ισότιμο και δίκαιο τρόπο. Και θα το πράξουμε και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Γενικότερα θέλουμε να υπάρχει δικαιοσύνη σε όλες τις ενέργειες που θα γίνουν. Και με αυτόν τον τρόπο θα προχωρήσουμε και στον αθλητισμό, που είναι ένα θέμα που αφορά πολύ κόσμο». 

Ενώ κλείνοντας τόνισε ότι: «Θα έχουμε συνεννόηση και συνεργασία με τον δήμαρχο και τη δημοτική Αρχή της Αθήνας για να δοθεί λύση σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όσο του Παναθηναϊκού και του γηπέδου του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags