Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκανε προξενιό στον ΠΑΟΚ - Ο ρόλος του Λέο Ζαμπά στη μεταγραφή Σίλβα
| 2019-06-06 23:32:00

Έκανε προξενιό στον ΠΑΟΚ - Ο ρόλος του Λέο Ζαμπά στη μεταγραφή Σίλβα

Sportdog Team
Έκανε προξενιό στον ΠΑΟΚ - Ο ρόλος του Λέο Ζαμπά στη μεταγραφή Σίλβα

Ο Βραζιλιάνος έδωσε συστάσεις.

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ισμαέλ Σίλβα για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα τα επόμενα χρόνια και παράλληλα επιτεύχθηκε συμφωνία με την διοίκηση της Αχμάτ Γκρόζνι που έχει τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο ρόλος του Λέο Ζαμπά

Σύμφωνα με τη Metrosport, καθοριστικός ήταν και ο ρόλος του Λέο Ζαμπά στις τελικές αποφάσεις που ελήφθησαν. Ο Ζαμπά ήταν συμπαίκτης με τον Σίλβα την αγωνιστική περίοδο 20170-2018 στην Αχμάτ. Επαιξαν μαζί σε 19 επίσημα παιχνίδια στην ίδια ενδεκάδα. Επί της ουσίας αγωνίστηκαν στο ίδιο σχήμα με την ομάδα της Τσετσενίας σε 997 λεπτά. Και σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά, συνεργάστηκαν σε ένα γκολ που πέτυχε ο Ζαμπά. Ο Σίλβα έκανε την ασίστ και ο Ζαμπά πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ της Αχμάτ, στην νίκη της επί της Ούφα με σκορ 2-1.

Ο Ζαμπά που ρωτήθηκε για τον Σίλβα μίλησε με θετικά λόγια για τον συμπατριώτη του. Για τις ικανότητες που έχει στην μεσαία γραμμή με την κατοχή της μπάλας, πως απελευθερώνεται από την πίεση που ασκούν οι αντίπαλοι παίκτες και πως μπορεί να βρει ελεύθερους χώρους για να προωθήσει το παιχνίδι. Παράλληλα στα αμυντικά του καθήκοντα, όταν δηλαδή έχει την μπάλα η αντίπαλη ομάδα, ασκεί ασφυκτική πίεση και βοηθά στην ανάκτηση της μπάλας και την κατοχή που πρέπει να έχει στο παιχνίδι, η ομάδα του. Είναι βέβαιο πως οι Λέο Ζαμπά και Ισμαέλ Σίλβα μίλησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον Ζαμπά να του αναφέρει όλα τα στοιχεία για τον ΠΑΟΚ, το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, το φανατικό κοινό της ομάδας και την επαγγελματική νοοτροπία που επικρατεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags