Facebook Pixel Τα δεδομένα για Εμμανουηλίδη στον Παναθηναϊκό
| 2019-06-08 10:45:00

Έκλεισε το πρώτο "μπαμ" - Δεν είναι... καμένος - Υπογράφει η "βολίδα" - "Τρώει" τον Χατζηγιοβάνη

του Νίκου Στεργίου
Έκλεισε το πρώτο "μπαμ" - Δεν είναι... καμένος - Υπογράφει η "βολίδα" - "Τρώει" τον Χατζηγιοβάνη

Έτοιμος εξτρέμ για 11άδα. "Καψούρα" του Δώνη. Έριξε... χυλόπιτα!

Από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε πως ο Νίκος Νταμπίζας ξεκίνησε τον κύκλο των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση των συμβολαίων της πρώτης τετράδας των ποδοσφαιριστών των οποίων λήγουν το επόμενο καλοκαίρι (Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μαυρομάτης), είχαμε πει στον sportdog πως δεν ήταν οι μόνοι που έλαβαν προτάσεις. 

Πέραν του νεαρού Θεοχάρη, ο οποίος πριν δύο εβδομάδες συμφώνησε προφορικά να επεκτείνει το δικό του συμβόλαιο (το οποίο και ήταν το μόνο που ολοκληρώνονταν στο τέλος Ιουνίου), πρόταση επέκτασης δέχτηκε και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο 19χρονος εξτρέμ, μπορεί να μην είχε το «ξεπέταγμα» που όλοι περίμεναν στην περυσινή σεζόν, αυτό όμως δεν σημαίνει πως «κάηκε». 

Ισα ίσα. Με τον σύλλογο δεδομένα να επιθυμεί την παραχώρηση του Χατζηγιοβάννη, είναι προφανές πως ανοίγει η πόρτα της ενδεκάδας, ή έστω, της μεγαλύτερης και συνεπέστερης συμμετοχής του μεγαλύτερου πρότζεκτ που έχει αυτήν την στιγμή ο Παναθηναϊκός. Και αυτό ακριβώς, η προοπτική δηλαδή του δεδομένου χρόνου συμμετοχής φαίνεται πως αποτελεί το μεγαλύτερο δέλεαρ για την πλευρά του διεθνή με τη Νέων επιθετικού να συναινέσει στην πρόταση που του έγινε, κατόπιν και σχετικής επιθυμίας και της οικογένειας του. 

Ενδιαφερόμενοι από το εξωτερικό υπήρχαν, ωστόσο θεωρήθηκε – και μάλλον σωστά – πως μια μετακόμιση, τη δεδομένη στιγμή, εκτός συνόρων δεν θα εξασφάλιζε σε καμία περίπτωση την δίοδο εξέλιξης που προσφέρεται μέσω των αυξημένων συμμετοχών στον Εμμανουηλίδη από τον Παναθηναϊκό. Και έτσι, θα πρέπει να θεωρείται πως έχει ήδη επεκτείνει το συμβόλαιο του, με την προοπτική του εξωτερικού να παραμένει φυσικά σε πρώτο πλάνο, αλλά να μετατίθεται προς χάρη του χρόνου και της ποδοσφαιρικής ωρίμανσης. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags