Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανάλυση για Μουνιέ και Καρβάλιο - "Xασογκόλης, τον έκραζαν οι οπαδοί - Είναι κοντός, ποιος θα μαρκάρει;"
| 2019-06-08 20:30:00

"Xασογκόλης στον Ολυμπιακό, τον έκραζαν οι οπαδοί - Είναι κοντός, ποιος θα μαρκάρει;"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Xασογκόλης στον Ολυμπιακό, τον έκραζαν οι οπαδοί - Είναι κοντός, ποιος θα μαρκάρει;"

Δύο "ειδικοί" αναλύουν στο sportdog "κόκκινους" στόχους.

Ολυμπιακός: Τα ονόματα δύο ποδοσφαιριστών από Αγγλία βρέθηκαν στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο ένας είναι ο επιθετικός της Χάντερσφιλντ, Στιβ Μουνιέ και ο έτερος, μέσος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ζοάο Καρβάλιο.

Ο 24χρονος φορ είναι θηριώδης, αφού βλέπει τον κόσμο από τα 1,90 μ., όπως αναφέρει όμως στο sportdog ειδικός της Πρέμιερ Λιγκ, δεν συγκίνησε φέτος ιδιαίτερα με την εικόνα του στην κατηγορία, όπου σε 31 ματς σκόραρε δύο φορές, σε μία χρονιά που η Χάντερσφιλντ υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ.

"Ήταν από τους παίκτες που έχαναν τα περισσότερα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Τον πήρε φέτος τον τίτλο του χασογκόλη. Είναι αργός και δεν βοηθά στο παιχνίδι. Δεν ήταν καθόλου καλός", αναφέρει ο Νίκος Ρεσπέρης και προσθέτει για τον παίκτη που η Χάντερσφιλντ έβγαλε 13 εκατ.από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει από την Μονπελιέ:

"Έκανε τόσο κακή χρονιά που τον Γενάρη στη Χάντερσφιλντ πήραν επιθετικό από την τρίτη κατηγορία (σ.σ. Καρλάν Γκραντ), έπαιξε εκείνος βασικός και έβαλε παραπάνω γκολ (συνολικά 4). Οι οπαδοί αντιδρούσαν, γκρίνιαζαν και πίεζαν με τα μηνύματά τους στα social media για να τον διώξουν. «Δεν κάνει για μας» έλεγαν".

Εικόνα για τον Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ Φόρεστ δίνει στο sportdog ο Αντώνης Τσούτσης, ο οποίος ειδικεύεται στην Τσάμπιονσιπ. "Περίμεναν περισσότερα από αυτόν και όχι μόνο, αλλά και από άλλους Πορτογάλους του συλλόγου. Ο Καρβάλιο σε σχέση με τους υπόλοιπους τα πήγε σχετικά καλύτερα. Είναι κοντούλης (σ.σ.1,72 μ.) και παίζει όλη τηn γκάμα των θέσεων της μεσαίας γραμμής. Είναι επιθετικός μέσος, μπορεί να παίξει σε τριάδα πίσω από τα φορ και στα πλάγια. Άργησε όμως να μπει στο νόημα της Τσάμπιονσιπ. Χάθηκε στη μετριότητα. Τα 4 γκολ σε 38 ματς δεν είναι τίποτα, με τις συστάσεις που είχε πριν έρθει στο Νησί", αναφέρει για τον 22χρονο, για τον οποίο η αγγλική ομάδα κατέβαλε 15 εκατ. ευρώ στη Μπενφίκα για να τον αποκτήσει.

Τον γνώστη της Τσάμπιονσιπ προβληματίζει πως ο παίκτης θα έρθει στον Ολυμπιακό δεδομένων των χρημάτων που ξόδεψε η Νότιγχαμ για τη μεταγραφή του. «Θα τον δώσει δανεικό παίκτη των 10 εκατ. λιρών; Καλύτερα να τον πουλήσει. Στη Νότιγχαμ πάντως δεν τον βλέπω να παραμένει εύκολα. Έτσι όπως θέλει να στήσει την ομάδα ο Ο'Νιλ δεν χωρά ούτε στο σχήμα ούτε στη φυσιογνωμία που θέλει να δώσει", υποστηρίζει.

Στην Τσάμπιονσιπ δεν εγκλιματίστηκε, τα δεδομένα όμως είναι διαφορετικά στη χώρα μας. "Δεν το συζητώ, ο Καρβάλιο μπορεί να παίξει στην Ελλάδα και να κάνει τη διαφορά. Με Βαλμπουενά βέβαια η μεσαία γραμμή γίνεται πολύ επιθετική και το θέμα είναι ποιος θα μαρκάρει", καταλήγει ο Αντώνης Τσούτσης για τον Πορτογάλο μέσο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-έκπληξη από Ολυμπιακό! Ανακοινώνει ξένο άσο, τον... έκλεψε από την ΑΕΚ
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags