Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θέμα συζήτησης ο Κουαρέσμα
| 2019-06-08 21:38:00

Αποκάλυψη για ποιοτικό εξτρέμ που φέρνει ο ΠΑΟΚ - Τί σχέση έχει ο Κουαρέσμα;

Sportdog Team
Αποκάλυψη για ποιοτικό εξτρέμ που φέρνει ο ΠΑΟΚ - Τί σχέση έχει ο Κουαρέσμα;

Νεώτερες πληροφορίες για τον ακραίο επιθετικό που βρήκαν οι Θεσσαλονικείς.

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ αποτέλεσε πρώτο θέμα συζήτησης η προοπτική κρούσης στον Κουαρέσμα, η οποία πάντως δεν έχει αποφασιστεί ως τώρα από τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με τη Metrosport, το όλο θέμα ανέδειξε μία σοβαρή πτυχή της έρευνας που κάνει ο ΠΑΟΚ για τον εξτρέμ που θέλει να προσθέσει στη μηχανή του. Στην Τούμπα δεν ψάχνουν απλά έναν ταλαντούχο πoδοσφαιιρστή, στα πρότυπα του Ζαμπά και του Λημνιού , αλλά ένα παίκτη έτοιμο να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας να μπει στους ομίλους του Champions League.

Εναν παίκτη στη λογική του Κουαρέσμα, με ποιότητα, εμπειρία, παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο, αλλά και κάπως νεότερο (όχι ότι στην περίπτωση Κουαρέσμα η απόδοσή του έχει επηρεαστεί από την ηλικία του).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός ο παίκτης έχει ήδη βρεθεί και ο ΠΑΟΚ προχωρά μεθοδικά τις διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του. Πολλές λεπτομέρειες (αν πρόκειται για παίκτη που έχει μείνει ελεύθερος ή υπάρχει στη μέση και ομάδα) δεν έχουν γίνει γνωστές.

Οι έχοντες γνώση του θέματος αρκούνται στο να επισημαίνουν ότι πρόκειται για ακραίο μεσοεπιθετικό εγνωσμένης αξίας, γνωστό στον πολύ κόσμο. Ενα όνομα που θα ενθουσιάσει τους φίλους του ΠΑΟΚ και θα αποτελέσει συν τοις άλλοις ατραξιόν στα παιχνίδια του Δικεφάλου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags