Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Απαντήσεις Αναστασιάδη: «Δεν έφταιγε το σύστημα, αυτό ήταν το πρόβλημα» - Τα… πήρε με ερώτηση!
| 2019-06-09 00:16:00

Απαντήσεις Αναστασιάδη: «Δεν έφταιγε το σύστημα, αλλά...» - Τα… πήρε με ερώτηση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
 Απαντήσεις Αναστασιάδη: «Δεν έφταιγε το σύστημα, αλλά...» - Τα… πήρε με ερώτηση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για ποιον τον ρώτησαν και του «γύρισε το μάτι» μετά την Ιταλία;

Εθνική Ελλάδας: Προβληματισμένος από την εικόνα της Εθνικής εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Ιταλία στο ΟΑΚΑ.

Ο Ομοσπονδιακός κόουτς αναφέρθηκε στην κακή εικόνα της εθνικής στην αναμέτρηση, κάνοντας αναφορά και στη διαφορά ετοιμότητας των δυο ομάδων, τονίζοντας, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έφταιγε το σύστημα.

«Ημασταν πολύ κακοί, δεν δικαιούμασταν τίποτα από το παιχνίδι. Δε πρέπει να το ξεχάσουμε, αλλά να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε. Είχαμε πρόβλημα σε όλες τις γραμμές, δεν έφταιγε το σύστημα.

Είμαι στεναχωρημένος διότι ήρθε ο κόσμος να μας δει και δε δείξαμε τίποτα από αυτά που μπορούμε. Ολα ήταν λάθος. Η αντίπαλη ομάδα ήταν πιο φρέσκια, πιο δυνατή από εμάς, και αυτό δεν είναι δικαιολογία, είναι μια κατάσταση που την γνωρίζαμε. Ημασταν συνεχώς μια φάση πίσω. Ολοι έχουμε ευθύνη για αυτή την εικόνα. Ελπίζω πως θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί με την Αρμενία», ανέφερε για το παιχνίδι.  

Ωστόσο, στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε μετά την τοποθέτησή του από δημοσιογράφο της Cosmote Tv, για τον Βασίλη Τοροσίδη και για το αν σκέφτεται μήπως έκανε λάθος που δεν τον κάλεσε αν και δεν είναι τραυματίας, επειδή τα δύο γκολ μπήκαν από τη δεξιά πλευρά, ο Αναστασιάδης έδειξε να ενοχλείται και έκλεισε… γρήγορα τις δηλώσεις του on camera πως δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με αυτά, αλλά μόνο με την Εθνική, η οποία είναι πάνω από πρόσωπα.


 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags