Facebook Pixel ΑΕΚ - Έκι Πόνσε: Το μέλλον του βρίσκεται μακριά από την Ένωση!
| 2019-06-09 10:02:00

Αποχώρηση-βόμβα στην ΑΕΚ - "ΣΟΚ" για Καρντόσο - Τους "έγραψε" κανονικά - "Καψούρα" ΠΑΟ ο διάδοχος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αποχώρηση-βόμβα στην ΑΕΚ - "ΣΟΚ" για Καρντόσο - Τους "έγραψε" κανονικά - "Καψούρα" ΠΑΟ ο διάδοχος!

Καμία ελπίδα παραμονής. Ξενερώνουν οι οπαδοί. "Δώρο" Κάναντι;

 ΑΕΚ - Έκι Πόνσε: Μπορεί στην ΑΕΚ να επιμένουν πως επικείται συνάντηση με τον πατέρα και μάνατζερ του Εκι Πόνσε προκειμένου να γίνει μια τελευταία προσπάθεια για να πειστεί ο Αργεντινός να αναθεωρήσει τα του μέλλοντος του γιου του και να αλλάξει τη δεδηλωμένη εδώ και καιρό – από πέρυσι, μόλις οριστικοποιήθηκε το deal του δανεισμού του στην Ενωση – πρόθεση του να διεκδικήσει την επιστροφή του σε κάποιο από τα κορυφαία πρωταθλήματα, ωστόσο ο sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει πως η πλευρά Πόνσε έχει ήδη ενημερώσει τους ιθύνοντες της ΑΕΚ για το οριστικό της απόφασης του.

Ο αρχισκόρερ των «κιτρινόμαυρων» στη σεζόν που τελείωσε αρμοδίως και με κάθε επισημότητα γνωστοποίησε πως δεν επιθυμεί την παραμονή του στο ρόστερ, ούτε και συνεπώς την περαιτέρω διαπραγμάτευση με τη Ρόμα, αλλά και με τη δική του πλευρά, προκειμένου να «μονιμοποιηθεί» η παρουσία του στην ΑΕΚ. Μάλιστα, γι’ αυτήν την εξέλιξη είναι εδώ και τουλάχιστον δύο 24ωρα ενήμερος και ο ίδιος ο Μιγκέλ Καρντόσο, η επιμονή του οποίου για τον Πόνσε ήταν αυτή που εξώθησε τους ανθρώπους της Ενωσης να επιδιώξουν μια ακόμη προσπάθεια για να μεταπείσουν τον Αργεντινό, παρότι γνώριζαν πως οι πιθανότητες ήταν απειροελάχιστες.

Μοιραία συνεπώς, στην ΑΕΚ σηκώνουν μανίκια για τον αντικατάσταση του Έκι Πόνσε στην κορυφή της επίθεσης. Ρεπορταζιακά εμφανίζεται πως η περίπτωση του ενός ακραίου επιθετικού και του ενός χαφ, είναι πιο μπροστά στην προεργασία που έχει γίνει. Και έτσι είναι, παρότι και η υπόθεση του φορ έχει δουλευτεί καλά από την ΑΕΚ.

Μέσα στην σχετική λίστα βρίσκεται και ο Μίκαελ Ισάκ, ο Σουηδός επιθετικός, ο οποίος εδώ και 2,5 χρόνια αγωνίζεται στη Νυρεμβέργη. Εχει συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο για έναν χρόνο ακόμη, ωστόσο ο υποβιβασμός της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι (πλέον) καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την παραμονή του στο ρόστερ. Ο 26χρονος επιθετικός είναι μια από τις λύσεις που εξετάζονται, σαφώς σε περίπτωση που καταφέρει να λύσει το συμβόλαιο του με τους Βαυαρούς, τότε αυτόματα θα κερδίσει πολλούς περισσότερους πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισάκ δεν απασχολεί για πρώτη φορά τα ελληνικά media. Πριν τη μετακίνηση του στη Νυρεμβέργη, τον Ιανουάριο του 2017, είχε ασχοληθεί μαζί του, πολύ έντονα,  ο Παναθηναϊκός. Από το αμέσως μάλιστα προηγούμενο καλοκαίρι (2016), τότε όμως οι απαιτήσεις της ομάδας του, της δανέζικης Ράντερς είχαν φρενάρει το deal. Οι «πράσινοι» όμως επέμειναν και επανήλθαν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο τότε το μπάσιμο της Νυρεμβέργης, τους στέρησε τη δυνατότητα να φέρουν στην Αθήνα τον Ισάκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" ο Μελισσανίδης - Φουλάρουν οι μηχανές - Σκάνε δύο μεταγραφές - Διαβάστε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags