Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρομερό μπαχαλο ευνοεί τον Ολυμπιακό - Μπαίνει σφήνα για τον "εξολοθρευτή" του Μαρτινς!
| 2019-06-10 18:34:00

Τρομερό μπαχαλο ευνοεί τον Ολυμπιακό - Μπαίνει σφήνα για τον "εξολοθρευτή" του Μαρτινς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρομερό μπαχαλο ευνοεί τον Ολυμπιακό - Μπαίνει σφήνα για τον "εξολοθρευτή" του Μαρτινς!

Φουλ οι μηχανές στο λιμάνι. Δίνουν τρελά λεφτά. Ποιος Σκρτελ τώρα;

Ολυμπιακός: Το λέγαμε από χτες στον sportdog, εγκαιρότερα από τον καθένα όταν αναφέραμε τη σύσσωμη διοικητική παρουσία του Ολυμπιακού στο Πόρτο για τον τελικό του Nations League, πως τέτοια… πανστρατιά δεν γίνονταν να μην έχει μεταγραφικό αντίκρισμα.  

Καταγράψαμε τις επαφές που έκανε η ηγεσία των «ερυθρόλευκων» επί πορτογαλικού εδάφους με κορυφαίους ατζέντηδες και εταιρείες εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, ενώ τονίσαμε πως η εκεί παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη θα έβαζε επί τάπητος τα αρκετά ανοιχτά μέτωπα που έχει στην πορτογαλική αγορά ο Ολυμπιακός.

Ένα εξ αυτών ο Πεδράο, ο στόπερ της Γκιμαράες, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι αποτελεί διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς για την καρδιά της οπισθοφυλακής του. Και τότε είχε γίνει σοβαρή προσπάθεια, η αταλάντευτη όμως στάση του πορτογαλικού συλλόγου σε αξιώσεις ξεπερνούσαν τα 4 εκατ. ευρώ, έκοψε μαχαίρι κάθε ελπίδα του Ολυμπιακού.

Την ίδια εικόνα είχαν και οι περισσότεροι και για το φετινό καλοκαίρι. Σημερνό όμως δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή» όχι απλώς επαναφέρει το ζήτημα του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, αλλά εκτιμά πως ο Ολυμπιακός πλέον έχει εστιάσει στην απόκτηση του, φτάνοντας σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, όπως τονίζεται, με την Γκιμαράες.

Ο Πεδράο έχει τρία ακόμη χρόνια συμβόλαιο, οι απαιτήσεις του πορτογαλικού συλλόγου παραμένουν στον… Θεό, ωστόσο προφανώς γίνεται προσπάθεια να μειωθούν, με τις πληροφορίες να θέλουν να γίνεται και αυτές τις μέρες, με αφορμή την παρουσία της διοίκησης του Ολυμπιακού στο Πόρτο, νέο «ψηστήρι» στον ίδιο τον Πεδράο, προκειμένου από την πλευρά του να πιέσει τη διοίκηση της Γκιμαράες να ρίξει νερό στο κρασί της.

Λεπτομέρεια που προφανώς δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ο πορτογαλικός σύλλογος εδώ και δύο εβδομάδες διέρχεται μιας γενικότερης κρίσης. Ξεκίνησε από την παραίτηση του προέδρου, Ζούλιο Μέντες, για την διαδοχή του οποίου έχουν προκηρυχθεί εκλογές στις 20 Ιουλίου, κάτι που αν μη τι άλλο καθιστά… περίεργο το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που διεξάγει ο Ολυμπιακός.

Παράλληλα, ο άνθρωπος που πέρυσι τουλάχιστον είχε θέσει βέτο για την μη πώληση του Πεδράο, ο τεχνικός της Γκιμαράες, Λουίζ Κάστρο, εμφανίζεται επίσης λόγω της διοικητικής αβεβαιότητας φευγάτος, με τα πορτογαλικά media να τον εμφανίζουν υποψήφιο – μεταξύ άλλων – για τον πάγκο της Σαχτάρ Ντόνετσκ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags