Facebook Pixel Μάρκους Μπεργκ – Ολυμπιακός: "Πανικός" στο λιμάνι - "Όχι" από Μπεργκ; - Αυτόν ζήτησε ο Μαρτινς - Φήμες για όνομα-εκπληξη!
| 2019-06-10 21:12:00

"Πανικός" στο λιμάνι - "Όχι" από Μπεργκ; - Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς - Φήμες για όνομα-έκπληξη!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Πανικός" στο λιμάνι - "Όχι" από Μπεργκ; - Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς - Φήμες για όνομα-έκπληξη!

Όπως με Φορτούνη; Θέλει 2,2 ετησίως. Μήπως παίρνει τον...

Μάρκους Μπεργκ – Ολυμπιακός: Σε θρίλερ εξελίσσεται – αναμενόμενα… - η υπόθεση της απόκτησης του «εκλεκτού» από τον Ολυμπιακό για την επίθεση της ομάδας.

Από το πρωί, το κλίμα έχει εμφανώς μεταστραφεί ως προς τις πιθανότητες deal με τον Μάρκους Μπεργκ, οπότε – χωρίς η συγκεκριμένη περίπτωση να έχει, ακόμη, «καεί» και χωρίς να αποκλείεται μέσω της πρόσθετης ονοματολογίας να ασκείται πίεση προς την πλευρά του Σουηδού να επισπεύσει τις αποφάσεις του – εκ των πραγμάτων έχουν προκύψει και άλλα ονόματα υποψηφίων στο προσκήνιο.

Με τις αναφορές μάλιστα και το ρεπορτάζ που έρχεται από τον Ολυμπιακό να θέλει την τελική επιλογή και την ολοκληρωμένη συμφωνία με αυτόν που τελικά θα πορευτούν οι «ερυθρόλευκοι» να είναι θέμα χρόνου. Μένει να το διαπιστώσουμε, αφού – υπενθυμίζουμε – πως αντίστοιχες διαρροές ήθελαν, για παράδειγμα, το θέμα της ανανέωσης του Κώστα Φορτούνη να είναι «τυπικό» και ακόμη καλά καλά δεν έχει γίνει κουβέντα για το οικονομικό, ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα, αντίστοιχα, υπήρχαν εκτιμήσεις (μετά βεβαιότητας μάλιστα…) πως ο Μπεργκ θα απαντούσε θετικά στους «ερυθρόλευκους».

Ένα από τα ονόματα που συντηρείται στην επιφάνεια είναι αυτό του Φακούντο Φερέιρα. Γνωστός του Πέδρο Μαρτίνς, βασική του επιλογή τον περασμένο Ιανουάριο, τότε όμως ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε ποτέ να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Μπενφίκα με αποτέλεσμα να στραφεί στον Φράνκο Σολδάνο. Εχουμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας στον sportdog αναλύσει εκτενώς τα οικονομικά δεδομένα για τον 28χρονο Αργεντινό, που καθιστούν την περίπτωση του εξαιρετικά δύσκολη για τους «ερυθρόλευκους».

Και αυτά, ακόμη και τώρα, δεν έχουν αλλάξει. Υπάρχει θέμα τόσο με τις ετήσιες απολαβές του (και ποιος θα τις καλύψει), ύψους 2,2 εκατ. ευρώ, αλλά φυσικά και με τις απαιτήσεις των Λουζιτανών, οι οποίοι κυρίως ψάχνουν και επιθυμούν πώληση και όχι  δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Πώληση φυσικά σε ποσά και νούμερα που ξεφεύγουν.

Τώρα, ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος, που μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει, αλλά φαίνεται πως είναι αυτός η ρεαλιστική περίπτωση που κυνηγάνε στον Ολυμπιακό, μένει να το δούμε. Ακούγεται το όνομα του Μουνιέ, του Αφρικανού επιθετικού της Χάντερσφιλντ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, άλλος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «ερυθρόλευκων» και εκεί έχουν εστιάσει οι προσπάθειες τους. Λίγη υπομονή ακόμη…
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σήκωσε μανίκια" ο Μαρτίνς - Αυτές είναι οι αλλαγές που θα κάνει - Έτσι φτιάχνει την άμυνα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags