Facebook Pixel Άγγελος Μπασινάς - Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Απάντηση Μπασινά σε Παπασταθόπουλο - Έρχονται αποχωρήσεις!
| 2019-06-12 01:18:00

"Σκάνε βόμβες" στην Εθνική - Απάντηση Μπασινά σε Παπασταθόπουλο - Έρχονται αποχωρήσεις!

Sportdog Team
"Σκάνε βόμβες" στην Εθνική - Απάντηση Μπασινά σε Παπασταθόπουλο - Έρχονται αποχωρήσεις!

Χαμός μετά την Αρμενία και τον «πόλεμο» στις δηλώσεις.

Άγγελος Μπασινάς - Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Σε δεύτερη μοίρα έχει περάσει πλέον η ήττα της Εθνικής Ελλάδας από την Αρμενία, καθώς τα όσα ακολούθησαν δείχνουν το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Την αρχή έκανε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος παρότι ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα των παικτών, τόνισε πως πρέπει να υπάρξουν άμεσα αλλαγές και πέταξε... σπόντες για τον Άγγελο Αναστασιάδη, ενώ συμπλήρωσε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν αξίζει να βρίσκεται στα τελικά του Euro.

Ο Ομοσπονδιακός κόουτς του απάντησε σχεδόν... live μέσω της συνέντευξης Τύπου και ανέφερε πως εάν δεν πιστεύει στην ομάδα, θα πρέπει να αποχωρήσει, ενώ στην ίδια γραμμή τάχθηκε και ο Άγγελος Μπασινάς.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας, Άγγελος Μπασινάς, δήλωσε μετά τον αγώνα Ελλάδα - Αρμενία:

"Όταν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, δεν μπορεί να κάνει κάτι οποιοσδήποτε προπονητής. Είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης, είναι λάθος η προσέγγιση του παιχνιδιού μέχρι να φάμε το γκολ αρχίζουμε και παίζουμε. Σας μιλάω ειλικρινά υπάρχει μέλλον, γιατί υπάρχουν παιδιά τα οποία θέλουν να δώσουν τα πάντα για την Εθνική. Παιδιά, όποιος θέλει. Όποιος δεν θέλει, δεν μπορεί να είναι στην Εθνική".

- Υπάρχουν παιδιά που δεν θέλουν να δώσουν τα πάντα;

"Αυτό θα φανεί. Άλλο είναι αυτό. Όποιος θέλει. Η εθνική δεν είναι πουθενά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αν κάτσουμε να ακούμε τις κάθε δηλώσεις των ποδοσφαιριστών για το τι πρέπει να αλλάξει και το τι πρέπει να γίνει... Τέσσερα χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα. Ποια είναι η αλλαγή; Να αλλάξουμε προπονητή; Ωραία, ας αλλάξουμε προπονητή. Νομίζετε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι;".

- Είναι δηλαδή οι παίκτες το πρόβλημα;

"Όχι, το πρόβλημα είναι η προσέγγιση στα παιχνίδια. Να πάμε ομαδικά και να έχουμε αυτοσυγκέντρωση. Δεν είναι θέμα παικτών".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags