Facebook Pixel Άγγελος Αναστασιάδης - Εθνική Ελλάδας: Νέος χαμός στην Εθνική - Αυτή είναι η απόφαση για Άγγελο - "Έγραψαν" Ουζουνίδη, Δέλλα
| 2019-06-12 22:35:00

Νέος χαμός στην Εθνική - Ιδού η απόφαση για Άγγελο - "Βράζουν" όλοι - "Έγραψαν" Ουζουνίδη, Δέλλα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέος χαμός στην Εθνική - Ιδού η απόφαση για Άγγελο - "Βράζουν" όλοι - "Έγραψαν" Ουζουνίδη, Δέλλα

Τι θα κάνει η ΕΠΟ. Το... διαλύουν με Σωκράτη. Δεν υπάρχει!

Άγγελος Αναστασιάδης - Εθνική Ελλάδας: Με την κατάσταση στην Εθνική να θυμίζει από χτες το βράδυ… Ναγκόρνο – Καραμπάχ και την κοινή γνώμη να γίνεται κοινωνός των όσων από την πρώτη στιγμή της πρόσληψης του Αγγελου Αναστασιάδη σιγόβραζαν εντός της ομάδας, αλλά πλέον δεν γίνεται άλλο να κρυφτούν, λογικό και επόμενο είναι να κυριαρχεί στην αθλητική επικαιρότητα η επόμενη μέρα. 

Και αυτή, στη γαλανόλευκη, δεν μπορεί να συνδυαστεί με την παραμονή Αναστασιάδη. Εκτός αν στην ΕΠΟ θέλουν να ψάχνουν παίκτες από την… Ελπίδων προκειμένου να στελεχώσουν τις επόμενες αποστολές της Εθνικής. Τέτοια είναι η απήχηση των όσων είπε ο Παπασταθόπουλος, ενδεχόμενη φυγή του οποίου αν και εφόσον η απάντηση στο τελεσίγραφο έθεσε είναι Αγγελος, θα δημιουργήσει – δεδομένα – τσουνάμι αποχωρήσεων.

Και τέτοιο  κόστος, ανεξαρτήτως του τρόπου ή ακόμη ακόμη και αν διαφωνούν κάποιοι στην ΕΠΟ με αυτό που επέλεξε ο Σωκράτης, δεν γίνεται να το αναλάβει κανείς σώφρονας παράγοντας μόνο και μόνο για να στηρίξει έναν προπονητή, ακόμη και αν τον πιστεύει ως τον… θάνατο (για να μεταχειριστούμε μια διάσημη ατάκα του Αγγελου)

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει – και κόντρα στη φημολογία των ωρών – πως έχει αποφασιστεί, οριστικά, το οτιδήποτε. Ο Αναστασιάδης δεν έχει ενημερωθεί για το παραμικρό, ο Γραμμένος δεν έχει αποφασίσει τίποτα (ή καλύτερα, δεν έχει ανακοινώσει τις αποφάσεις του),  ενώ η σχετική κουβέντα για τα ονόματα των υποψηφίων διαδόχων στην Εθνική, είναι τουλάχιστον πρόωρη.

Και αυτό γιατί ούτε ο Μαρίνος Ουζουνίδης Ουζουνίδης, ούτε ο Τραϊανός Δέλλας, ούτε ο Μανόλο Χιμένεθ έχουν μιλήσει με κανέναν από αυτούς που παίρνουν αποφάσεις στην ΕΠΟ. Να έχουν μιλήσει με συμβούλους της λεγόμενης «αντιπολίτευσης» ή παρατρεχάμενους ομάδων, πολύ απλά δεν σημαίνει και τίποτα. Γιατί έτσι όπως έχει καταντήσει το κομμάτι της Εθνικής στα της ομοσπονδίας, για το κάθε τι, ακόμη και  μια απολύτως αξιολογική απόφαση όπως  η πρόσληψη ομοσπονδιακού προπονητή,  επιβάλλεται άλλοτε να τηρηθεί ένα πλαίσιο ισορροπιών, άλλοτε να γίνει επίδειξη δύναμης και πάντα, η απόφαση (εδώ και πέντε χρόνια τουλάχιστον) να εξαρτάται από την πολιτική της εκάστοτε προεδρίας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη αποκάλυψη για Αναστασιάδη - Αυτή τη μεταγραφή ζητούσε από τον Σαββίδη στον ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags