Facebook Pixel Μιγκέλ Καρντόσο - Νίκος Λυμπερόπουλος: Μεταγραφική ταύτιση των δύο ανδρών - Προτεραιότητα η πορτογαλική αγορά για την ΑΕΚ
| 2019-06-12 23:30:00

"Πυρκαγιά" ξαφνικά στην ΑΕΚ - "Άφωνος" ο Καρντοσο - Τα... μαρτύρησε όλα - Έτσι θα τρελάνει τον Τίγρη

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Πυρκαγιά" ξαφνικά στην ΑΕΚ - "Άφωνος" ο Καρντοσο - Τα... μαρτύρησε όλα - Έτσι θα τρελάνει τον Τίγρη

Φοβερό ξεκαθάρισμα. Κλείνει στόματα. Αυτή είναι η αλήθεια!

Μιγκέλ Καρντόσο - Νίκος Λυμπερόπουλος: Δεν ήταν μόνο η επίσημη ΑΕΚ που φρόντισε να απαντήσει στα δημοσιεύματα περί διαφωνίας Λυμπερόπουλου – Καρντόσο στο μεταγραφικό κομμάτι και στο θέμα των επιλογών για την ενίσχυση του ρόστερ. Και ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός, ρωτήθηκε από συμπατριώτες του – τα νέα άλλωστε ταξιδεύουν γρήγορα – και αφού ξεπέρασε την έκπληξη που του δημιούργησαν τα μαντάτα, ήταν ανάλογα… σαφής.

Το sportdog, έχοντας επικοινωνήσει με ανθρώπους που συνομίλησαν με τον νέο τεχνικό της Ένωσης, είναι σε θέση να μεταφέρει και τη δική του άποψη σχετικά με τα εν λόγω δημοσιεύματα. Πρώτον, ο Πορτογάλος τεχνικός σε κάθε τόνο, με σαφή ύφος, που δεν σηκώνει αμφισβητήσεις και παρεξηγήσεις, ξεκαθάρισε πως συνεργάζεται άψογα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και πως δεν έχει καμία απολύτως διαφορά μαζί του σε οποιοδήποτε κομμάτι.

Οι δύο τους είναι αυτοί που αποφασίζουν, συλλογικά, για τους στόχους της Ενωσης και όχι μεμονωμένα ο ένας είτε ο άλλος. Η λογική της ομάδας στο θέμα της ενίσχυσης, προφανώς και έχει επικεντρωθεί στην πορτογαλική αγορά, αγορά που ο Καρντόσο γνωρίζει πολύ καλά, αλλά και στην οποία ο Λυμπερόπουλος είχε εστιάσει όλο το προηγούμενο διάστημα, έχοντας αποκτήσει εξαιρετική γνώση των ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να έρθουν στην ΑΕΚ. Κάτι που έκανε ουσιαστικά «επιβεβλημένη» την στροφή στην εν λόγω αγορά, παρότι ποτέ δεν τέθηκε – από κανέναν – ως προαπαιτούμενο για τη συνεργασία Καρντόσο και ΑΕΚ.

Τέλος, ως προς το προφίλ των ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ, κοινός τόπος προπονητή και τεχνικού διευθυντή είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα μπορούν τόσο άμεσα, αλλά και μεσοπρόθεσμα να βοηθήσουν την ομάδα (προφανές λοιπόν το ότι ενδιαφέρει και η ηλικία των νεοφερμένων), έχοντας πάντα κατά νου και την προοπτική της δημιουργίας υπεραξίας από μελλοντικές πωλήσεις τους. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags