Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα είπε όλα ο Λουτσέσκου - Αποκάλυψε τι θέλει για το μέλλον του! Το ξέρουν στον ΠΑΟΚ; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-06-14 11:12:00

Τα είπε όλα ο Λουτσέσκου - Αποκάλυψε τι θέλει για το μέλλον του! Το ξέρουν στον ΠΑΟΚ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τα είπε όλα ο Λουτσέσκου - Αποκάλυψε τι θέλει για το μέλλον του! Το ξέρουν στον ΠΑΟΚ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στη Ρουμανία και αναφέρθηκε σε όλα αυτά που πέτυχε φέτος με τον ΠΑΟΚ και ότι θα ήθελε να κάνει ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

Δήλωσε επίσης ότι στην αρχή ένιωθε εχθρός στην Θεσσαλονίκη, λόγω της προηγούμενης θητείας του στην Ξάνθη. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
"Όταν έφτασα εκεί, οι άνθρωποι δεν ήταν και πολύ χαρούμενοι μαζί μου. Γιατί όταν ήμουν στην Ξάνθη, ο ΠΑΟΚ δεν κέρδιζε πάντα απέναντί μας. Οι οπαδοί με έβλεπαν ως... αντίπαλο. Έπρεπε όλη την ώρα να παλεύουμε, να δείξουμε πως έχουμε μια καλή ομάδα που αποδίδει. Τώρα είμαι χαρούμενος. Μετά από δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι με σέβονται και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Έπειτα πρόσθεσε: 

"Είχαμε μια καλή απόδοση και η ομάδα δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι μέσα στη σεζόν. Ονειρευόμουν συνέχεια τη στιγμή της κατάκτησης του πρωταθλήματος με αυτήν την ομάδα. Ήταν όλη την ώρα στο μυαλό μου. Μετά την κατάκτηση, ήθελα να βρίσκομαι στο μπαλκόνι μου, να είμαι μόνος και να απολαμβάνω ένα ποτήρι κρασί. Απλά χαρούμενος..."

Τέλος αναφέρθηκε στο μέλλον του και στην δύσκολη χρονιά που έρχεται:

"Τώρα δεν νιώθω πως είμαι σε διακοπές γιατί μετά από μια τέτοια σεζόν όλοι νομίζουν πως ξέρουν ποδόσφαιρο, θέλουν να πουν την γνώμη τους και τα πράγματα σίγουρα δεν θα είναι εύκολα... Θα έχουμε μια δύσκολη σεζόν και οι απαιτήσεις θα είναι ακόμη μεγαλύτερες. Τώρα όμως θέλουμε περισσότερα και περισσότερα.. Είναι φυσιολογικό. Έχω ισχυρό κίνητρο και γι΄αυτό θα πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά την στρατηγική μου. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μια καλή αρχή."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags