Facebook Pixel Sportdog.gr | Κορυφαίες δηλώσεις Δημήτρη Παπαδόπουλου για Εθνική, Παπασταθόπουλο, Αναστασιάδη!
| 2019-06-14 11:26:00

Κορυφαίες δηλώσεις Δημήτρη Παπαδόπουλου για Εθνική, Παπασταθόπουλο, Αναστασιάδη!

Sportdog Team
Κορυφαίες δηλώσεις Δημήτρη Παπαδόπουλου για Εθνική, Παπασταθόπουλο, Αναστασιάδη!

Μίλησε για όλα!

Η ΕΠΟ είναι εκείνη που καλείται να αποφασίσει για όλα μέσα στην Εθνική Ελλάδας, όπως υπογράμμισε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Αντεπίθεση» του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος επιθετικός δεν θέλησε να σχολιάσει την αντίδραση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, λέγοντας πως ο κάθε άνθρωπος – ποδοσφαιριστής είναι ξεχωριστός και δεν μπορούμε να του λέμε πώς να κινείται.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε επίσης στη σημαντική δράση της ActionAid «Rise - Beyond Goals», που στοχεύει μέσω του ποδοσφαίρου να δείξει σε νέους 12 έως 18 ετών την αξία της διαφορετικότητας, της αλληλοϋποστήριξης και της έκφρασης προβλημάτων στην προσπάθεια να πετύχουν τους στόχους τους.

«Υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις στην Ομοσπονδία που είναι υπεύθυνοι για όλα που αφορούν την Εθνική. Όσο πιο γρήγορα παρθεί, τόσο καλύτερα θα είναι», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

«Δεν το συζητάμε. Κάθε άνθρωπος δεν ξέρουμε τι έχει γίνει, πώς σκέφτεται, κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική προσωπικότητα. Ο Σωκράτης βγήκε να πει εν θερμώ ορισμένα πράγματα. Οτιδήποτε γίνεται μετά το παιχνίδι θα πρέπει να μιλήσεις και να συζητήσεις εκεί. Ήταν ένα ατυχές γεγονός και πρέπει να το διαχειριστεί σωστά η Ομοσπονδία για το καλό της ομάδας, αφού η Εθνική είναι πάνω από όλα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags