Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Θέση για τα όσα συμβαίνουν στην Γαλανόλευκη πήρε ο Κώστας Κατσουράνης
| 2019-06-14 12:50:00

"Πυρά" Κατσουράνη! "Καλομαθημένοι παίκτες - Ξένος προπονητής για να υπάρχει σεβασμός"

Sportdog Team
"Πυρά" Κατσουράνη! "Καλομαθημένοι παίκτες - Ξένος προπονητής για να υπάρχει σεβασμός"

Όλα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος Έλληνας παίκτης.

Εθνική Ελλάδας: Θέση για τα όσα συμβαίνουν στην Γαλανόλευκη πήρε ο Κώστας Κατσουράνης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ".

Ο παλαίμαχος παίκτης αναφέρθηκε σε όσα πρέπει να αλλάξουν την ομάδα αλλά και την νοοτροπία που επικρατεί, ενώ σχολίασε και για τον προπονητή πως προτιμάει να είναι ξένος ώστε να υπάρχει σεβασμός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Υπάρχουν καταστάσεις που με κάνουν να ντρέπομαι. Οι σύλλογοι έχουν μπει στην Εθνική ομάδα. Είναι ανεπίτρεπτο. Συνέβαινε στο παρελθόν, συμβαίνει και τώρα. Η Εθνική πρέπει να είναι πάνω απ΄όλους και όλα. Να υπάρχει σεβασμός, να υπάρχει κάποιος που θα εμπνέει, αλλά και θα βάζει... χέρι στους παίκτες όταν χρειάζεται".

Έπειτα πρόσθεσε:

"Η άποψη μου είναι ξεκάθαρη. Μόνο ξένους προπονητές πρέπει να έχει η Εθνική. Όχι, βέβαια, επειδή δεν διαθέτουμε ικανούς Έλληνες τεχνικούς, αλλά επειδή δεν αντέχει το σύστημα. Δεν έχουμε ποδοσφαιρική παιδεία, λείπει η νοοτροπία. Σας είπα ότι απαιτείται κάποιος που θα εμπνέει τους παίκτες. Προπονητής ή στέλεχος, δεν με ενδιαφέρει, αλλά κάποιον που θα σέβονται."

Για τα όσα διέρρευσαν μετά το ματς με την Αρμενία:

"Βγαίνουν πράγματα ανεπίτρεπτα. Διαβάζω απίθανες καταστάσεις. Διαρροές όσων συμβαίνουν στα αποδυτήρια είναι σημάδια διάλυσης. Σημαίνει ότι δεν είναι ομάδα. Κάποιοι παίκτες είναι καλομαθημένοι, θέλουν να κάνουν κουμάντο. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Δεν θα κρίνω την απόφαση παιδιών να μιλήσουν. Καλό είναι να μιλήσεις, αν έχεις κάτι να πεις. Αλλά πρώτα έπρεπε να το συζητήσουν εντός ομάδας."

Στη συνέχεια είπε: 

"Η Εθνική βιώνει δύσκολα χρόνια. Μετά το Παγκόσμιο του 2014, γίνονται συνεχόμενα λάθη. Λάθος επιλογές στελεχών. Είχαμε δύο προπονητές για περισσότερα από δέκα χρόνια, έχουμε αλλάξει πέντε και πάμε για τον έκτο. Χρειαζόμαστε πρώτιστα ένα πλάνο. Δεν μπορεί η Εθνική να μην έχει έδρα. Δεν μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες. Χρειαζόμαστε σχέδιο και έπειτα ανθρώπους που θα το εφαρμόσουν."

Τέλος δήλωσε:

"Δεν μπορώ να ξέρω όσα συμβαίνουν μέσα στην ομάδα. Ακούω και διαβάζω πολλά, αλλά μπορώ να μιλήσω για όσα βλέπω. Η Εθνική είναι μία ομάδα χωρίς αγωνιστική ισορροπία. Κατά την γνώμη μου, πρώτα πρέπει να χτίσουμε την άμυνα. Δεν είναι δυνατό να δεχόμαστε γκολ σε κάθε ματς. Πρώτα πρέπει να φτιάξουμε την άμυνα μας και αυτό δεν αφορά μόνο τους αμυντικούς, αλλά όσους αγωνίζονται."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags