Facebook Pixel Καρίγιο: Δεν τον δίνει δανεικό η Λεγανές
| 2019-06-14 15:50:00

Εξελίξεις με τον αντί-Μπεργκ που κοιτά ο Ολυμπιακός – Σφήνα από Πριμέρα, τρελά λεφτά

Sportdog Team
Εξελίξεις με τον αντί-Μπεργκ που κοιτά ο Ολυμπιακός – Σφήνα από Πριμέρα, τρελά λεφτά

Χαμός για τον στράικερ που έχουν ψηλά στον Πειραιά.

Ο Καρίγιο είναι από τις περιπτώσεις που κοιτά ο Ολυμπιακός ως εναλλακτικές λύσεις στην επίθεση, αφού η υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ φαίνεται να μην προχωρά.

Μάλιστα ο Αργεντινός στράικερ της Σαουθάμπτον, ο οποίος έπαιξε πέρσι δανεικός στη Λεγανές μετρώντας 6 γκολ και 1 ασίστ σε 33 συμμετοχές βρίσκεται πολύ ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα. Ο Ολυμπιακός όμως δεν παίζει μόνος του μπάλα στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει η AS, η Λεγανές ζήτησε την ανανέωση του δανεισμού του Καρίγιο από την αγγλική ομάδα, η οποία ήταν αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο. Ο λόγος;

Η Σαουθάμπτον απ΄ ότι φαίνεται θέλει να πωλήσει τον ποδοσφαιριστή, ώστε να κάνει απόσβεση από τα 20 εκατ.Ευρώ που είχε δώσει στη Μονακό για να τον αποκτήσει. Ο ισπανικός σύλλογος όμως δεν μπορεί να καλύψει το ποσό (περίπου 10 εκατ.Ευρώ) που απαιτείται για την παραχώρηση του παίκτη.

Ο Ολυμπιακός πάντως παρακολουθεί την υπόθεση του 28χρονου, του οποίου το συμβόλαιο στην αγγλική ομάδα είναι ιδιαίτερα τσουχτερό, αφού αγγίζει τα 2,5 εκατ. Ευρώ. Για τον παίκτη πάντως έχει δείξει ενδιαφέρον και η Μπόκα Τζούνιορς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags